7 Days to Die

7 Days to Die
7 Days to Die
7 Days to Die
7 Days to Die
7 Days to Die
7 Days to Die
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr205,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


7 Days to Die (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

7 Days to Die (PC/Mac)

World War 3 kom og gått, og alt som er igjen er deg, noen dyreliv og horder av zombier. I 7 Days til Die du må holde din egen mot stadig farligere horder av zombier. Hvor lenge kan du overleve? Det kommer aldri til å bli lett.

Lag din vei til livet

Du starter med nesten ingenting, natten kommer, og den eneste måten å få ressurser til å fortsette å leve, er å gjøre det med egne hender. Som du spiller vil du skaffe flere materialer, bedre oppskrifter, og alle vil vise seg å bare knapt spissen oddsen i din favør mot progressivt mer aggressive vandøde. Har du talent og vilje til å slå odde biter og brikker i våpen og festningsverk?

Vital dag/natt syklus

Faren du er i, er direkte påvirket av tiden på dagen. I løpet av dagen, den råtnende turgåere er en langsom, ungainly tilstedeværelse å utmanøvrere lett med bare litt forsiktighet. Men ingenting er ganske så lett om natten. Natt er tiden av rovdyr, og zombier er raskere og dødeligere. Og de vil komme etter deg, og hvis de fanger uforberedt, vil du være død før neste soloppgang gjør dem trege igjen. Er ikke dette den type apokalypsen du alltid ønsket?

Spill alene eller med andre

Du kan oppleve grim post-apokalyptisk landskap i måten du liker. Spill alene for å nyte luksusen av å lagre spillet og plukke opp der du dro. Ikke at det vil gjøre spillet noe mer tilgivende på deg. Eller spille med en venn, eller en tilfeldig andre overlevende. Forene krefter for å overleve lenger, eller bli bitre rivaler. En eller annen måte, din wits vil bli testet. Kan du håndtere presset?

Tilpassbar opplevelse

Enten i Single Player eller online som administrator, kan du få verden til å fungere i henhold til din store plan og personlige preferanser. Sett grunnleggende aspekt som dagen lengden, fiendtlige aggresjon eller deres evne til å kjøre. Eller blande seg enda mer, og gjøre verden virkelig din egen. Angi hvor lang tid det tar for en dag/natt syklus å fullføre, hvor mye tyvegods du kommer til å finne i naturen, og selv hvor mange zombier vil gyte. Du får kontroll over hvor hardt 7 Days til Die (PC) kommer til å være for deg.

Oppretthold helsen din

Livet i post-apokalyptisk landskapet er ikke lett, og det tar sitt toll på helsen din hele tiden. Å holde seg sterk og i stand til å bekjempe de vandøde horder når de kommer banket, må du holde helse, utholdenhet, fylde og hydration høy, eller det vil være en kort tur til en tidlig grav. Finne nok ressurser til å holde dem på et anstendig nivå vil ta alle dine overlevelse instinkter. Er de gode nok til å holde deg frisk?

Progresjon av spiller

Bli bedre til noe med et robust progresjon system forbedre dine sjanser for å overleve hvis du spiller kortene dine riktig. Hev ferdighetene dine gjennom å bruke dem, eller med poeng får du på nivå ups. Du har et utvalg av 22 ferdigheter for å tilpasse din karakter utover utseende. Forbedre din laging hastighet, våpen slektskap og mer, og låse opp kraftige perks underveis.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download 7 Days to Die til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 2.4 Ghz Dual Core
Graphics: Nvidia 8800 GTX
Memory: 4 GB
Diskspace: 1 GB
System: Windows XP
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanSpanish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18FearViolenceOnline Play
Bildegalleri 7 Days to Die
Videoer 7 Days to Die