A Hat in Time

A Hat in Time
A Hat in Time
A Hat in Time
A Hat in Time
A Hat in Time
A Hat in Time
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr358,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


A Hat in Time (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

A Hat in Time (PC/Mac)

Løpe rundt og utforske en mystisk verden i dette Action-Adventure plattformspill. En lue i Time, utviklet av Gears for frokost med hjelp av en massivt vellykket Kickstarter kampanje, doble sin finansiering mål i rundt to dager, presentere spilleren med en fargerik verden full av hemmeligheter, samleobjekter og mysterier å løse. Mange elementer av dette spillet er sikker på å bringe gode minner til dem, kjent med spill som Super Mario 64 eller banjo-Kazooie.

Gameplay

Spillet inkluderer å samle gjenstander, løse gåter og bruke en paraply med krefter som kan låses opp som et middel til å bekjempe motstandere. Ditt hovedmål er å samle timepieces som de tjener som drivstoff for hat Kid's skip og tillate henne å reise til forskjellige verdener. Samle 40 av disse brikkene, låser opp flere nivåer for å utforske og jo mer du samler inn flere nivåer kan låses opp. Ikke unngå kamper fordi fiendene slippe Pons, en valuta som hjelper deg å låse opp flere funksjoner og kjøpe merker som hjelper deg med å forbedre hat Kid evner.

Bli en fashionista og sy selv en bred samling av hatter. Dette kan gjøres ved å samle garn baller i hvert nivå, som gir deg muligheten til å lage nye hatter, hver med en annen og fantastisk evne. Velg hatter avhengig av situasjonen, som i noen tilfeller må du kanskje Sprint eller lage nyttige potions eller til og med kikke inn i en annen dimensjon.  Samle relikvier til åpen tid rifter som er bonus nivåer som inneholder flere gåter og storybooks, presentere en større historie når montert. I tillegg kan rift tokens finnes blant Spillnivåene og kan senere utveksles i Roulette mini-spill, ligner på en spilleautomat, noe som gir spilleren en sjanse til å vinne fantastiske premier som kosmetiske varianter og farger av hatter og musikk remixer spille i spillet.

Historien

Ta en rolle av hat Kid som på vei hjem i hennes romskip drevet av timepieces, som et resultat av en ulykke fikk alle hennes drivstoff spredt på en mystisk planet styrt av den onde mafiaen. Som et resultat av dette, har hun til å finne sin vei rundt denne ukjente planeten og samle timepieces å fortsette sine opplevelser. Utforskningen bare starter der, men da dette er bare en av de 5 verdener å besøke, utforske og samhandle med.

Mods og spillmoduser

Som et resultat av den enorme støtten fra samfunnet, utviklerne tillater spillerne å opprette, laste ned og dele mods å endre og bo investert i spillet. Takket være innsatsen til fansen, er det hundrevis av awesome mods som spenner fra kosmetiske, til gameplay endring, tilgjengelig på Steam workshop samfunnet siden helt gratis!

I tillegg ga utviklerne spillere tilgang til en gratis DLC kalt en lue i Time-coop, slik at de kan spille spillet sammen i en delt skjerm co-op. Dette alternativet gjør utforskningen av spillverdenen enda morsommere.

Resepsjonen

Allerede før utgivelsen, fikk spillet universell ros for sine nye ideer, samt elementer bringe minner fra eldre klassikere som Super Mario 64 eller Donkey Kong 64. En lue i Time (PC) har blitt ønsket velkommen av gamer samfunnet med åpne armer og med sin sjarmerende stil, bli et yndet spill av et stort antall spillere.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download A Hat in Time til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri A Hat in Time
Videoer A Hat in Time