Age of Empires 2 HD

Age of Empires 2 HD
Age of Empires 2 HD
Age of Empires 2 HD
Age of Empires 2 HD
Se video
2solgt!
kr364,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Age of Empires 2 HD leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Age of Empires 2 HD

Hvis du er lei av moderne Real-Time strategier, og de gamle ikke ser bra ut i moderne oppløsninger, nå har du en vei ut. Age of Empires 2 HD forbereder den klassiske for moderne skjermer og oppløsninger uten å tukle med prøvd og testet gameplay.

Oppgraderte, ikke omgjort til visualobjekter

AOE2 HD ikke tukle med Ensemble Studios utmerkede kunstverk du husker fra fortiden. Se de fine detaljene i kartene. Se fuglene som flyr over havna. Ta notis av kjøpmennene'varer. Nå er de skarpere enn noensinne takket være høyere oppløsninger.

Mange enkelt spiller scenarioer

Age of Empires 2 HD bringer tilbake 9 klassiske kampanjer av flere scenarier hver. Guide Vikings i deres søken etter nye hjem og nye steder å plyndre, eller drev en ondskapsfull beskyttelse racket på hele Europa på Attila den hun. hver kampanje vil ta mange godt brukte timer av din tid som du administrere, utforske og erobre til ditt hjerte innhold.

Fartsfylt spilling

AoE2HD gir deg ikke tid til å spille trygt. Bygg ditt hovedkvarter, dirigere arbeiderne til ressurser, utstyre dine hærer. Hvert øyeblikk du tilbringer ikke gjøre noe er et øyeblikk å tilbringe miste noen fordel du måtte ha hatt. Det vil teste dine taktiske og strategiske ferdigheter i en nådeløs miljø som venter på noen.

Reise gjennom tidene

Rule imperiet ditt over flere forskjellige tidsepoker med tilsvarende teknologi og enheter. Bygg dine nasjoner powerbase fra Dark Age, gjennom Lens og Castle Ages, og konkludere med historien i Imperial Age. A årtusen verd av krig og forskning venter på deg til å låse dem opp og regjere øverstkommanderende over andre fraksjoner.

Mange nasjoner til å lede

Ta ditt valg av 18 distinkte, unike nasjoner og ta dem til herredømme over kontinentet. Alt fra briter og japansk, til goterne og sarasenerne, alle store aktører i middelalderens verden er ivrige etter å akseptere deg som sin hersker. Hvis du vil, kan du selv ta tak i den mektige bysantinske riket og gjøre det virkelig verdens mest strålende land.

Steam workshop-støtte

Hvis du klarer å gå tom for originalt innhold for å spille gjennom, vil det uunnværlige teamet workshop være der for å gi deg et bredt utvalg av nye kampanjer, scenarier og mer. Få mods til å finpusse arkitekturen av bygningene dine, legge til nye nasjoner å spille som. Du kan til og med legge til ny musikk, inkludert lydspor fra noen av favorittfilmene,-programmene og-spillene dine. Tilpass AOE2 HD slik du ønsker.

Autentisk opplevelse

Ha en smak av hva Real-Time strategier var tilbake i dag, før praktisk fangst poeng fôring du ressurser automatisk og flytte-angrep bestillinger. Age of Empries 2 HD er spillet du trenger til både micromanage og macromanage, fordi det ikke vil gjøre noe for deg selv. Det er en virkelig Old-School spill laget for å ta opp med moderne oppløsninger. Det er det beste av to verdener! Administrere forsyningslinjer, administrere leting, oppgradere festninger, være kongen.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Age of Empires 2 HD til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 1.2 GHz - Pentium 4
Graphics: nVidia GeForce 7600
Memory: 1 GB RAM
Diskspace: 2 GB HD
System: Windows XP / Vista / 7 / 8
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianChineseSpanishSpanish-LatinAmerica
Aldersbegrensinger
PEGI 12TeenUSK 12
Bildegalleri Age of Empires 2 HD
Videoer Age of Empires 2 HD