Age of Empires: Definitive Edition

Age of Empires: Definitive Edition
Age of Empires: Definitive Edition
Age of Empires: Definitive Edition
Age of Empires: Definitive Edition
Age of Empires: Definitive Edition
Age of Empires: Definitive Edition
Se video
8solgt!
kr291,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Windows Store


Age of Empires: Definitive Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Windows Store.

Hvordan laste ned med Windows Store?

Aktivere produkter på Windows Store

Key aktivering

1. For å åpne Microsoft Store trykker du på Start Menyen og skriver 'Microsoft Store' i søke menyen.
2. I høyre hjørnet i Microsoft Store trykk på 'Løs inn produktnøkkel'.
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er klar for å installeres.
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Age of Empires: Definitive Edition

Klassikken fra de gode gamle dagene av 1997-spill har blitt remastered og polert for å forhindre det i å skade pikseljaktøyene i den nåværende generasjonen.

Age of Empires Definitive Edition er en klassisk RTS og en umiddelbar forgjenger til en av sjangerenes fineste: Age of Empires 2. Ta flere gamle sivilisasjoner fra deres tidligste bosetninger på en reise gjennom historien til høydene av deres respektive imperier. Har du det som trengs for å holde bosetningene dine blomstrende mot motgang?

Klassisk polert, ikke gjenopprettet

Age of Empires Definitive Edition er ikke en gjenoppretting eller en omstart av spillet du husk fra yngre dager. Visst, det har mye finere grafikk og ønsker velkommen 4K-skjermer med åpne armer, men det er fortsatt trofast mot spillet du har spilt tilbake i 1997. Det ser ut og spiller hvordan minnene forteller deg det gjorde over tjue år siden. Konfronter barndommens minner uten å innrømme at nostalgi kan ha løyet deg.

Så mange kampanjer

Du vil ikke mangle valg og innhold til å spille gjennom, takket være Age of Empires omfattende samling av oppdrag og kampanjer med ulike kulturer og forskjellige epoker. Kjerne spillet inneholder tolv separate sivilisasjoner gruppert i fire tematisk konsekvente kampanjer. Utvidelsen Rise of Rome legger til fire flere kulturer, og skildrer romerske vekst til makt.

I tillegg inkluderer Age of Empires Definitive Edition robust editor som lar spillere lage tilpassede kampanjer og kart på egen hånd. Lag uendelige scenarier for å spille gjennom, inkludert kartfrie kart som aldri ville bli omtalt i et historisk nøyaktig spill. En eller annen måte, AoE: Definitive Edition kommer til å ta mange timer med tiden din.

QoL endrer seg til klassisk Age of Empires-spill

Den endelige utgaven sørger for at de originale spillmekanikkene blir intakte, og sparer for et par små, men viktige funksjoner. Blant dem er en RTS mainstay angrep flytte rekkefølge, gjør spillene dine raskere, om bare litt. Remasteren forbedrer også pathfinding, og tweaks mindre balanse problemer, å glatte over noen krøller igjen av den opprinnelige produksjonen. Disse livskvalitetsendringene påvirker aldri lekestiler som er dyrket i årevis, noe som gjør at dine strategier fungerer bedre. Trenger du å sette dem til test igjen?

Age of Empires multiplayer

Hvis du vil teste dine strategier mot andre, er Age of Empires Definitive Edition multiplayer veien å gå. Med 8-spiller kamper og en populasjonshette hevet til 250 kan du feltet store hærer og sende dem til wololo dine konkurrenter. Med lett online matchmaking får du aldri folk til å utfordre og nye kart for å teste ut. Det er bedre enn det noensinne har vært, og dra nytte av prestasjonene av moderne teknologi for å bringe tilbake de tjue år gamle minner.

Dette produktet krever en gratis Xbox Live-konto. Age of Empires: Definitive Edition (PC - Windows 10) for Xbox Live plattformen er et digitalt produkt for nedlasting. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Age of Empires: Definitive Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Windows Store-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-02-19
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Windows Store
Mac OS kompatibel: Nei
Språk EnglishFrenchGermanPolishPortugueseSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Age of Empires: Definitive Edition
Videoer Age of Empires: Definitive Edition