Alan Wake

Alan Wake
Alan Wake
Alan Wake
Alan Wake
Alan Wake
Alan Wake
Se video
1solgt!
Spar {percentage}%kr
kr90,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Alan Wake leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Alan Wake (PC)

Møt Alan Wake -en prisbelønt og bestselgende forfatter i den psykologiske horror sjangeren. Han har vært plaget i to år fra noe som kalles en forfatter's Block. Han er ikke i stand til å skrive noe nytt og sliter med å komme opp med originale ideer. Alan og hans kone Alice bestemte seg for å dra på ferie sammen til en hytte i den lille byen Great Falls.

Når Alan oppdager at hans kone planla denne ferien for å hjelpe ham å skrive igjen, blir han rasende og forlater henne alene i kabinen. Det varer ikke så lenge han finner ut at hans kone har blitt kidnappet og sidene fra hans siste romanen begynner å gå i oppfyllelse i det virkelige liv, selv om Alan beholder noe minne om å skrive en slik roman. Dykk ned i en fascinerende historie som vil holde deg på kanten av setet ditt, fordi hele spillet er en RollerCoaster full av mystikk og følelser!

Utforsk vakre omgivelser

Reis gjennom perfekt utformede skoger, landlige gater og nydelige farvann. Alan Wake har svært behagelige bilder og lydeffekter , slik at du kan nyte timevis med gripende spilling. Fordyp deg i den realistiske reisen med Alan Wake, Nyt interessante karakterer & dialoger og spennende mellomsekvenser. Kjenn spenningen av farlige eventyr mens du lytter til det fantastiske lydsporet og opplev den virkelige handlingen.

Ta reisen med Alan og føle hans følelser som tristhet, bevissthet, og frykt. Utforsk hele verden veldig grundig for å samle samleobjekter som kaffe termos, radioprogrammer, TV-programmer, manuskripter, og mye mye mer! Få gåsehud på de mest skremmende scenene og beundre en solid spill presentasjon, som ikke blir gammel selv for dagens standarder.

Utrolig intens spilling

Alan Wake har en flott kombinasjon av action eventyr og survival horror. Spillet mekanikere fokuserer på å bruke en lommelykt for et meste av eventyret så forberede deg på mange mørke og skremmende steder. Face hensynsløse fiender som mennesker, dyr og gjenstander som har blitt overtatt av mørket. Ved å bruke lommelykten din, er du i stand til å beseire mørkets skjold som beskytter fienden, noe som gjør dem sårbare for angrep. Alan er gitt en rekke våpen til bruk mot de mørke fiendene.

Skyt dem av en standard revolver, en pumpe-action hagle, en svært nøyaktig jakt rifle, eller bruke defensive våpen som Flash banker eller bluss. Sliter med ammo forsyning som spillet er virkelig intens og vanskelig! Husk at du må hele tiden, strategisk planlegge dine trekk mot bølgene av fiender, slik at du vil gjøre det til neste sjekkpunkt. Støter på mange, forskjellige fiender som varierte i størrelse, hastighet og våpen. Den gripende historien og en intens spilling vil gi deg tonnevis av moro!

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Alan Wake til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2 GHz - INTEL Core 2 Duo
Graphics: 512 MB VRAM - NVIDIA GeForce 8800
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 8 GB HD
System: Windows XP SP2
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPortugueseSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 16TeenUSK 16Violence
Bildegalleri Alan Wake
Videoer Alan Wake