Alien: Isolation

Alien: Isolation
Alien: Isolation
Alien: Isolation
Alien: Isolation
Alien: Isolation
Alien: Isolation
Se video
0solgt!
Spar 57%kr393
kr166,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Alien: Isolation (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Alien: Isolation

Spillingen er der spillet virkelig skinner. Det blander et eventyr spill med en stealth basert spill og en liten bit av en FPS. Mesteparten av tiden skjønt, er din viktigste oppgave å unngå fremmede. Dette monsteret er rastløs, og det kommer til å stadig jakte på deg. Snart skal du innse at skaperne innført en virkelig interessant AI motor i spillet sitt.

Ikke bare er den fremmede i stand til å bruke en forseggjort strategi for å fange deg med overraskelse. Det er også i stand til å lære dine trekk. Med andre ord, hvis du er stadig gjemmer seg i skap så før eller senere fremmede kommer til å innse det. Så, i løpet av neste møte det første stedet han kommer til å søke etter deg, vil være et skap.

Foruten fremmede du også kommer til å kjempe mot andre fiender, som Androids. Du kan bruke en veldig enkel, men likevel interessant laging system for å kunne få en fordel mot dine fiender. Stol på oss, du kommer til å bli tvunget til å lage en masse elementer til og med stå en sjanse. Siden FEAR-serien har du aldri sett slike intelligente datastyrte fiender.

Tomt i Alien Isolation

Tomten er en av de viktigste grunnene, hvorfor så mange spillere bestemte seg for å kjøpe dette spillet. Det er veldig interessant og viser hva som skjedde mellom Alien og Aliens filmer. Historien finner sted femten år etter 1979 Alien-filmen. Nostromo-skipet ble ødelagt og Ellen Ripley mangler.

Du kommer til å ta rollen som Amanda Ripley (datter av Ellen). Som Amanda du skal søke etter din mor og svaret på spørsmålet: hva i helvete skjedde med Nostromo? Din søker kommer til å lede deg til den lukkede Sevastopol romstasjonen. Snart skal du lære at det var den verste avgjørelsen i livet ditt.

Det virker som Sevastopol ble angrepet av Xenomorph. Nå må du forholde deg til monsteret og på samme tid, prøve å hjelpe noen siste overlevende folk på stasjonen. Videre ser det ut til at dette monsteret er faktisk et svært viktig element i søket. Det later til at dette monsteret er en eller annen måte forbundet med Nostromo og din mor.

Vi kan forsikre deg om at handlingen i spillet kommer til å gi deg svar på de spørsmålene du måtte ha hatt da du så på Aliens. Med absolutt det viktigste en av alle: hvordan var det mulig at Ripley's fartøy drev gjennom rommet for 57 år da det skulle bli plukket opp på mindre enn tre måneder? Hvis du er en fan av dette universet, så dette spillet er for deg.

Utmerkelser og anerkjennelse i spillindustrien

Vi bestemte oss for å presentere deg spillet karakterer og vurderinger for å vise deg, at det er definitivt verdt å spille. Tallrike kritikere over hele bransjen vurdert det veldig høyt. Det var også i stand til å få mange utmerkelser med de mest imponerende å være en Game of the Year-prisen i 2014.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Alien: Isolation til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 3.16 GHz - Intel Core 2 Duo E8500
Graphics: 1 GB VRAM - AMD Radeon HD 5550 / Nvidia GeForce GT 430
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 35 GB HD
System: Windows 7 (32bit)
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18FearViolence
Bildegalleri Alien: Isolation
Videoer Alien: Isolation