Anthem (PC)

Spar kr 261 nå!
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Anthem (PC)
Se Video
52% rabattkr499
kr238,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Origin


Anthem (PC) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Anthem (PC) foregår via Origin. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Løs inn aktiveringsnøkkel..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Anthem (PC) fra kun 238kr

Tredje-person shooter og action-rollespill spillet. Etter flere år viet til kjente serier som Dragon Age og Mass Effect, presenterer BioWare den ambisiøse Anthem, en action Sci-Fi videospill med RPG mekanikk.

Dykk ned i en primitiv og delt verden til å møte ulike farer som vil gjøre deg sterkere på hvert trinn. Anthem er et spill med en sterk RPG smaken som presenteres som en delt verden full av ville dyr og farlige beboere.

Selv med co-operative modus tilgjengelig for fire spillere, ikke Anthem ikke glemme den ensomme ulvene tilby dem muligheten for å få mange belønninger. Nyt enorme muligheter for din karakter tilpassing under et fantastisk eventyr. Opplev konstant forandring i perspektiv! Som freelancer og spille med subjektive perspektiv å kjøpe Arsenal eller forholde seg til NPC.

Utvikling av spillet

Anthem er et spill utviklet av BioWare som tillater samarbeidende spille av opp til fire spillere og presenterer en verden i konstant utvikling. Spillet har store fiender, en helt fantastisk miljø og, selvfølgelig, den imponerende Javelinene. The World of Anthem endres konstant: Når du spiller, vil det aldri slutte å overraske deg og tilby nye utfordringer!

Gameplay og historie

Anthem er et rollespill som finner sted i en åpen verden. Det gir alle spillerne de samme spille forhold. Encounter fire "Javelinene" kjemper mot en gammel fiende. Du kan bruke den du ønsker mellom oppdrag. De mektige Rangers er laget for kamp. Du kan tilpasse dem slik du ønsker å bli kraftigere. Spillet mekanikere er i hovedsak fokusert på å fullføre oppdrag med et team på 4 personer.

Opplev sofistikerte Javelinene under ulike kampsituasjoner og beundre rask action i det tredje person kameraet. Bruk din høyteknologiske drakt til å fly gjennom ulike miljøer og konfrontere farlige fiender mens du fullfører oppdrag, enten alene eller sammen med andre spillere.

Grafikk og krav

Beundre fantastiske omgivelser og nyt en verden som er designet i detalj. Spillet ser utrolig og det har en virkelig kontinuerlig blomstrende verden fylt med dyreliv, dynamiske elementer som vær, undervannsoperasjoner reise, og en stor vertikal skala til leting. ANTHEM PC kjører på 4k oppløsning og den har skjermen Motion Blur, enorme nivåer av løvverk fysikk og ekspansive nivåer.

Viktige funksjoner

  • En fantastisk sosial, co-op, action RPG med vakker grafikk
  • Delt åpen verden fylt til randen med farlige monstre og skapninger
  • Spillet støtter 4K

  • Verden som endres konstant: dynamisk vær, undervanns utforskning
  • Ulike vanskelige og spennende oppdrag for å fullføre
  • Samarbeids modi og enkelt spiller moduser
  • Mange muligheter for spyd tilpasning
Utgivelsesdato: 2019-02-22
Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Anthem (PC) til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Origin-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Bildegalleri Anthem (PC)
Videoer Anthem (PC)