Arizona Sunshine VR

Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Arizona Sunshine VR
Se video
0solgt!
Spar 52%kr568
kr268,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Arizona Sunshine VR leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Arizona Sunshine VR foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Arizona Sunshine VR (PC) fra kun 268kr

Videoen spillet ble utgitt i 2016 av Vertigo Games Studio. Arizona Sunshine er kompatibel med OCULUS rift, HTC Vive, PlayStation vr headset. Det gir den beste grafikken og VR virkelighet opplevelse når den er koblet til Intel Core i7-prosessor eller lignende.

Vil du overleve zombier i Virtual Reality?

Southwestern Amerika ble tatt over zombier når apokalypsen rammet. Stedet er ikke vennlig for mennesker lenger. Din karakter våkner opp midt i Arizona elvedalen, i en hule, alene og uvitende om virkeligheten. Han oppdager at det kan være mennesker overlevende der ute som han hørte stemmer på radioen funnet i hulen. Han setter av fra hulen og finner en annen radio hvis signal antyder at det kommer fra et raffineri.

Men når han klarer å komme dit, ser han zombier også tok det over. Spillerens protagonist dreper zombier og oppdager at radiosignalet faktisk kommer fra en by som heter Sunshine, Arizona. Hovedpersonen setter av med noen våpen og prøve å gjøre sin vei der, i mellomtiden kjemper zombier.

Som spiller, du håndtere våpen og andre våpen med bevegelser i det virkelige liv som i Virtual Reality videospill. Kontrollerne hjelper deg med å navigere og håndtere mer enn 25 våpen ved å administrere ammunisjon, sikter og forutse angrep. Du kan ha to pistoler på en gang i hendene. Du står fritt til å utforske spillets verden ved å flytte rundt.

Du kan vandre rundt Arizona, utforske området og finne daler eller gruver, som kan være lumske og slå ut farlig. En rom skala innstilling fungerer best med dette VR-spillet. Det er også et alternativ å bruke kunstig bevegelse å reise mellom steder.

Kampanje-og spillmoduser

Videoen spillet har flere kampanjer og moduser tilgjengelig for å spille. Spilleren kan starte en kampanje i full størrelse, som har den lengste plottet. Det er mulighet til å bli med på moroa for en kort økt eller gjøre den komplette fortellingen.

I full størrelse kampanjen tilbyr en rekke zombier kamper som tegnet hele tiden møter zombier kommer i små grupper. Disse angrepene er relativt lett å stå av, men større horder av zombier også kan vises. Spilleren utløser dem som han tar avgjørelser for å flytte plottet fremover-ved å plukke opp objekter, for eksempel. Fighting med horder av zombier krever mer forseggjort handlinger, ved hjelp av ulike våpen og utnytter omgivelsene.

Den andre modusen er Horde modus, der det eneste som teller er overlevelse. Spillerens karakter forblir på liten base og slåss mot horder av zombier. Deres angrep kommer i bølger, med hver blir mer forseggjort og vanskelig å bekjempe. Begge kampanjene kan nytes enten i Single Player eller multi-player modus.

Spillernes meninger og utmerkelser

Spillet fikk positive meninger i spillernes verden og gode anmeldelser fra spillindustrien. Spillet vant også prisen for 2016 beste vr årets spill..

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Arizona Sunshine VR til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer steam klient.
Bildegalleri Arizona Sunshine VR
Videoer Arizona Sunshine VR