ARK: Survival Evolved

3solgt!
Spar {percentage}%kr
kr645,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


ARK: Survival Evolved (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

ARK: Survival Evolved (PC/Mac)

Ark: Survival Evolved (PC) er en åpen-verden overlevelse spillet lar spillerne streife fritt gjennom vakkert gjengitt miljøer der dinosaurer streife. Craft våpen, tamme dyreliv, danner en stamme med likesinnede spillere, og kjempe for å overleve på den mystiske land kalt ark.

Dusinvis av skapninger å finne

ARK: Survival Evolved har nesten 200 ulike skapninger roaming den vakre ARK øya. Alt fra dinosaurer av alle størrelser til akvatiske livsformer, det er nok av dyr til å fylle en reise Journal av hver nykommer til ARKEN. De fleste skapninger kan bli TAM og brukt som dyret av byrden eller de beste mounts tenkelig. Tamme T-Rexes, mammuter, og mange flere og være uovervinnelige av stammen din. Overgrep mot andre spiller baser vil aldri bli kjøligere enn en Rampage på en titanosaurus.

RPG spill

Ark: Survival Evolved gameplay inkluderer detaljert progresjon basert på RPG mekanikk. Samle erfaring ved å utføre ulike aktiviteter og nivå opp. Hvert nivå gir deg Engram poeng å bruke på laging oppskrifter som bo hos deg for alltid for lettere comeback når du uunngåelig dø. I tillegg til Engram poeng, gir hvert nivå opp også deg en sjanse til å øke en av statistikken din, for å være raskere, sterkere, sunnere og Craftier.

Laging

Ark: Survival Evolved har et robust konstruksjon system som tillater deg å slå en forvisning til en fiendtlig øy til en historie om suksess verdig sanne overlevende. Craft våpen til slutt utøve våpen, håndverk rustning for deg selv og mounts. Utforsk verden for å finne oppskrifter på kraftige gjenstander som vil forbedre dine sjanser for å overleve. Slå deg sammen med andre overlevende for å skape sikre forbindelser ut av sjeldne og vanskelige å lage materialer.

Stammene

Gjenlevende på egen hånd er ikke lett, og det er ikke trygt, heller. Slå deg sammen med andre spillere for å danne stammer. Stammene kan dele en base og temme dyr, støtte andre medlemmer med sine laging mål, eller til og med beskytte hverandres avatarer, når spillerne logger ut av spillet. Etabler regler for å bestemme hvordan Tribe styres i et robust system som tilbys i spillet, selv før mer detaljerte spiller avtaler. Føre kriger mot andre stammene til å kreve sine baser og ressurs. Eller bare for å trass dem.

Kraftige Boss skapninger

Når du er på en Apex av din makt kan du ta med stammen sammen og utfordre den mytiske sjefer. Bruk hardt for å få elementer til å tilkalle skapninger som en drage, Megapithecus eller en arachnid Broodmother. Fortreffelig demading bekjempe ville test din sikkerhet, utstyret og lærer opp av din pet dinosaurer. Kan du stå din bakken mot monstre av legenden?

Viktige funksjoner

Ark: Survival Evolved er en åpen-verden MULTIPLAYER overlevelse RPG med dinosaurer å temme og mange elementer å lage. Avdekke mysteriet av øya og hensikten med mystiske obelisker synlig over horisonten.

ARK: Survival Evolved

  • Dusinvis av skapninger-dinosaurer, forhistoriske pattedyr og ondskapsfulle akvatiske liv fylle landet og vannet av ARK
  • Temme det vill dyrene-fange og temme nært alle dyr å har en dyr av lasten eller en skjellete angripe pet å herje fienden baser
  • RPG progresjon nivå opp til å låse opp nye laging oppskrifter og forbedre statistikken for å overleve
  • Vakre steder-frodig jungel, brølende fosser, brede grassletter. Det er nok plass for alle
  • Hold deg i live-opprettholde vitals. Hold helse, utholdenhet og hydration høyt for enhver pris, eller eventyret på ARKEN vil være en kort en
  • Early Access-ARK overlevelse utviklet Early Access lar deg gi tilbakemelding til utviklerne når de oppretter spillet
Ark: Survival Evolved for Steam -plattformen er et digitalt produkt-ingen boks inkludert. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2015-06-03

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download ARK: Survival Evolved til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-08-29
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 2 GHz Dual-Core 64-bit CPU
Graphics: DirectX11 Compatible GPU with 1 GB Video RAM
Memory: 4000 MB RAM
Diskspace: 20000 MB
System: Windows 7 or Windows 8
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 16PEGI ViolenceViolence
Bildegalleri ARK: Survival Evolved