Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition

Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Se video
0solgt!
Dette produktet har solgt ut!
Populært!
Spar 89%kr516
kr53,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
 • Produktinformasjon
 • Screenshots
 • Videos
 • Video

Kjøp Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition (Xbox Live) fra kun 53kr

Den berømte videospillserien, Assassin's Creed, har en kultstatus blant mange faste spillere. I oktober den ellevte store tittelen, og tolv avdrag samlet, ble utgitt-Assassin's Creed Odyssey. Spillet ble utviklet av Ubisoft Quebec, utgitt av Ubisoft.

Grunnleggende info

Det er et actionfylt, rollespill spill som spilles i perspektivet til en tredje person. For første gang noensinne, Assassin's inkluderer RPG elementer-tidligere titler var enkle action spill. Odyssey finner sted under Peloponneskrigen krigen.

Spilleren utgir seg for å være en fiktiv figur som er engasjert under krigen mellom Athen og Sparta. De kan velge hvilken side til rygg: athenske sjø League of Athens eller Peloponneskrigen League of Sparta. Generelt, Assassin's Creed serien følger en historie om en langvarig konflikt mellom morderne og Tempelridderne.

Historie og innstilling

Plottet starter i 431 F.Kr. i antikkens Hellas. Spilleren kastes rett inn i uroen i den Peloponneskrigen krigen mellom by-statene i Hellas: Sparta og Athen.   Han kan bli Alexios eller Kassandra, som er barnebarn av kjente kong Leonidas I.

Begge ble utvist fra familien og forbannet. Når historien starter, de er allerede voksne, som prøver å tjene til livets opphold ved å kjempe for den som betaler dem til å gjøre det.

Assassin's Creed Odyssey starter når en valgt karakter bestemmer seg for å ta fatt på et oppdrag som vil endre hans eller hennes hele livet. Han eller hun kan enten følge athenske sjø League of Athens eller Peloponneskrigen League of Sparta som leiesoldat.

Etter å ha valgt sin side og kjemper, er de på en rett måte å bli den gamle greske helten. Sammenligning med tidligere titler, er Odyssey ikke en lineær historie. Under den actionfylte reisen spiller spilleren ulike avgjørelser som kan avgjøre hvordan historien vil ende.

Selv om de ikke kan kontrollere skjebnen til hele den antikke verden, kan livet til hovedpersonen være gjenstand for noen endringer, samt livene til karakterer som er nær ham eller henne. Historien vises under cut-scener så vel som i dialoger. Her er en annen ny ting har blitt innført-spilleren kan velge dialogene de sier.

Det er også verdt å nevne at under deres Odyssey vil hovedpersonen møte noen historiske karakterer som Sokrates, Herodot, Hippokrates, Perikles og mer. Disse gamle filosofer og regler var alle engasjert en eller annen måte i den Peloponneskrigen krigen. I tillegg til den gamle historien, er det en fortelling av moderne tid. Spilleren følger handlingene til Layla Hassan. Dette tegnet ble allerede introdusert i den forrige Assassin's Creed tittel: Origins.

Grafikk

Spillet gjengis i 3D-grafikk i svært høy kvalitet. Selv vann er svært realistisk animert, og alle detaljer er laget med høy presisjon, inkludert tegnene ' klær eller tilbehør.

Gameplay

Som det ble nevnt, har Assassin's Creed Odyssey noen sterke RPG elementer, som er en ny ting for serien. Spillet kan ha forskjellige avslutninger, spilleren er i stand til å velge dialog og har noen side oppdrag. De har også muligheten til å engasjere seg i kjærlighetsforhold mellom hovedpersonen og NPC tegn. I spillet er det et ferdighetssystem, ved å tjene spilleren kan låse opp nye ferdigheter i Warrior, Hunter og Assassin trær.

Warriors er koblet til kamp, snikmorder til sniking og jeger til bueskyting. Beryktet system tillater leiesoldater å komme etter hovedpersonen når han dreper uskyldige eller stjeler fra NPCer.

Hitbox kamp som ble førstbruke i Origins, gjør et comeback, men i en utvidet versjon. Nå spilleren har fire forskjellige ferdigheter til å bruke til sin disposisjon. De er ulåst når baren av evner er fylt opp.

Blant disse er regn av piler, kraftig kick som slår fiender av etc. I tillegg er det et Gear system med hver del av utstyret blir fullt uttalt dette gir mange fordeler i løpet av kampene som hver brikke kan oppgraderes. Etter hvert som den Peloponneskrigen krigen foregår på sjøen, er sjø kampene prominent omtalt i spillet.

Mottakelser og spillere meninger

Spillet fikk gode anmeldelser ved utgivelse. Aggregerte vurderinger fra mange nettsteder skrev at Creed Odyssey har svært gode score for PC.

Viktige funksjoner

 • Action RPG spill
 • Tredje-person perspektiv spill
 • Ligger i det gamle Hellas
 • To tegn: Alexios og Kassandra å velge mellom
 • Ferdighetene system: kriger, snikmorder og jeger
 • Gir systemet med statistikk
 • Den beryktet system
 • Hitbox kampsystem
 • Ulike avslutninger og side oppdrag
 • Mulighet til å velge dialoger

Utgivelsesdato: 2018-10-05

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Xbox Live PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Xbox Live klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato: 2018-10-04
Online spill: Nei
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Språk GermanEnglishFrenchSpanishCzechDanishDutchJapanesePolishRussian
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition
Videoer Assassins Creed: Odyssey - Gold Edition