Assassin's Creed: Unity Xbox ONE

Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Se video
3solgt!
Populært!
Spar 49%kr319
kr162,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Assassin's Creed: Unity Xbox ONE leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Assassin's Creed: Unity Xbox ONE

Reise tilbake i tid til den franske revolusjonen. Opplev denne tumultuous tiden som Arno, en nyinnspilt assassin med en komplisert barndom. Assassin's Creed Unity (Xbox One) bringer franchisen tilbake til Europa, til et gorgeously gjenskapt Paris, spesielt. Et stort antall aktiviteter utover kjerneoppdrag gjør Assassin's Creed Unity til et spill som vil holde deg engasjert i flere timer.

En levende, pustende by

Assassin's Creed Unity bringer spillerne til Revolution-eraen Paris. Ubisoft skapte en massiv by livlig med livet. Next-gen-design tillot dem å fylle gatene med NPC på en skala som aldri før var sett i franchisen. Selve byen er også et bevis på en oppmerksomhet på detaljer som overgår alt som tidligere er sett i Assassin's Creed. Massivt område tatt av Paris, utrolige bygningsinnretninger, og monumenter gjenskapt i en skala på nesten 1: 1 gjør Assassin's Creed Unity Paris ser så ekte som mulig ut i et videospill.

Fornyet spill

Assassin's Creed Unity-spill forbedrer formlene som er kjent for alle Assassin's Creed-fans. Traversal er raskere og mer praktisk med raskere bevegelse og en knapp dedikert til å klatre nedover. Enhet legger til diagonal klatring også. Skaleringsbygninger har aldri før vært så enkelt og behagelig. Du kan til og med gå inn i bygninger! Kampen har blitt revolusjonert og gjort mer utfordrende, og skjulthet har blitt utvidet med et dekselbasert system som gjør at du holder deg utenfor synet. Endelig kan assassiner bokstavelig talt jobbe i mørket for å betjene lyset.

Forbedrede assassinations

Hvor i de foregående delene dine kontraktene krevde en viss tilnærming, lar Assassin's Creed Unity deg velge din egen vei. Noen måter er bedre enn de andre, men ingen er sperret fra deg. Finn alternative ruter til målet ditt, velg våpenet ditt, gjør rekognosering på hindringene og fiender og utfør en perfekt hit. Assassin's Creed Unitys -mordene gir deg mer frihet enn du noensinne har hatt i franchisen.

Mange aktiviteter

AC Unity omfatter AC-tradisjonen for å gi spilleren mye å gjøre utenfor hovedhistorien. Invester i byen, finn skjulte kister og finne ut hvordan du åpner dem. Løs mystiske mord, lær og undersøk fransk historie for å løse gåder fra Nostradamus, samle våpen og rustning ... Assassin's Creed Unity har mye innhold tilgjengelig nesten hver gang: Paris er åpen for deg siden veldig tidlige stadier av spillet.

Samarbeidsprosjekter

Assassiner jobber i lag og Unity tillater deg å gjøre nettopp det. Samarbeide med opptil tre venner og ta på spesielle oppdrag som kan være for vanskelig å takle dem alene. Sørg for å opprettholde god kommunikasjon og samarbeid, fordi feil ikke blir lett tilgitt. Ha venner hjelpe deg, og alle vil høste fordelene.

Viktige funksjoner

Assassin's Creed Unity er en tur tilbake til Europa etter eventyr i Karibia og Nord-Amerika. En viltvoksende by, store folkemengder, enestående oppmerksomhet på detaljer og mer gjør ACU til et spill verdt å sjekke ut, spesielt hvis du er fan av Assassin's Creed-franchisen eller fransk arkitektur.

Assassin's Creed Unity-funksjoner

  • Massiv, detaljert by - Paris of Assassin's Creed Unity har et stort område, gjenskapes med kjærlig detalj og holder seg full av NPCs for å gi den en gnist av livet
  • Cover-based stealth - du kan bruke dekselet til å smugge bak fiendernes rygg for å komme stille til ellers utilgjengelige områder eller å gå inn for en rask drep
  • Fleksibel Mordforhold - Finn din egen måte å eliminere dine mål. Alt går hvis du kan utføre planen din.
  • Utvidet karaktertilpassing - i tillegg til omfattende kosmetiske alternativer, har Arno en ikke-lineær ferdighetsprogresjon, og utstyr som påvirker hans attributter.
  • 4- spiller co-op - samarbeide med venner og ta på spesielle oppdrag for ekstra fortjeneste

Assassin's Creed Unity er et digitalt produkt. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2014-11-13

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Assassin's Creed: Unity Xbox ONE til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2014-11-12
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18ViolenceBad languageOnline Play
Bildegalleri Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Videoer Assassin's Creed: Unity Xbox ONE