Assetto Corsa

Assetto Corsa
Assetto Corsa
Assetto Corsa
Assetto Corsa
Assetto Corsa
Assetto Corsa
Se video
2solgt!
Spar {percentage}%kr
kr109,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Assetto Corsa leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Assetto Corsa (PC) fra kun 109kr

Hvis du er på noen måte er interessert i racing titler, får Assetto Corsa-en av de beste racing simulatorer noensinne laget.

Kjenn det aerodynamiske grepet

Nyt ulike realistisk oppfører biler og oppdage et helt nytt nivå av bil simulering. Når du fordype deg i spillet, vil du se at utviklerne har fokusert på å oversette følelsen av å kjøre til et nivå som kan redefinere en racing sjangeren. I form av kjøring mekanikere,

Assetto Corsa er definitivt en av de beste kandidatene i racing simulator sjangeren. Ulike drivlinjer er simulert nesten perfekt, inkludert turbo og hybrid systemer. Motor og overføring skader er også simulert svært effektivt. Avansert fysikk, høy bil og spor teller, robust single-player modus, customizability, modding, online spill...

Assetto Corsa har alt dette og mer i Spar!

Innhold av høy kvalitet

Assetto Corsa har en førsteparts vaktliste med over 100 biler og over 20 baner med 39 kulelager. Den moderne McLaren MP4-12C med lynrask paddle gir og uanstrengt kraft vil innføre en følelse av tillit til deg.

Laser-skannede spor

Gled deg over avansert, laser skanner teknologi takket være som du kan oppleve kjøring på Hyper-realistiske kjente låter. Alle spor er gjenskapt med presisjon, så hvis det er en Bump, dip, verge, gradient, eller noen annen endring i veien, vil du føle det.

Beste støtte for flere alternativer

Er du en stor fan av Virtual Reality? I så fall har Assetto Corsa en spesiell modus som lar deg oppleve det på denne måten. Fokuser på nyansene og gledene ved å kjøre som aldri før i et spill. Føl responsen gjennom ditt ratt styrke tilbakemelding og nyte den unike og morsom opplevelse unik for hver enkelt bil. I tillegg til singel og trippel skjerm støtte, støtter spillet Oculus rift og HTC Vive. Vive støttes gjennom en åpen VR-protokoll.

Kontrollere BRUKERGRENSESNITTET via apper

Legg til eller fjern apper for å gjøre GRENSESNITTET til din egen kreasjon. Assetto Corsa støtter tredjepartsapper også, slik at du virkelig kan hjelpe deg med kjøringen din.

Autentisk racing opplevelse

Nyt en fantastisk racing opplevelse som AI kan rase med ferdigheter som ligner på en ekte person. Hør motorens brøl og utforsk den unike håndteringen av hver enkelt bil. Deres makt, suspensjon, kroppens egenskaper... hver variant eller klasse av bilen du hopper inn gjør det føles som om du spiller et nytt spill!

Alle bilmodeller har blitt omhyggelig gjenskapt både inne og ute. Hver tomme av bilmodeller har et detaljnivå som gjør at du tror du kan nå ut og berøre skinnende karbonfiber. Alle bilene har unike motor notater også.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Assetto Corsa til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato: 0000-00-00
Online spill: Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.4 GHz AMD Athlon X2 2.8 GHz / Intel Core 2 Duo
Graphics: MD Radeon HD 6450 / Nvidia GeForce GT 460
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 15 GB HD
System: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Språk EnglishItalianChinese
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Assetto Corsa
Videoer Assetto Corsa