Batman: Arkham Knight Premium Edition

Batman: Arkham Knight Premium Edition
Batman: Arkham Knight Premium Edition
Batman: Arkham Knight Premium Edition
Batman: Arkham Knight Premium Edition
Batman: Arkham Knight Premium Edition
Batman: Arkham Knight Premium Edition
Se video
0solgt!
Spar 33%kr212
kr140,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Batman: Arkham Knight Premium Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Batman: Arkham Knight Premium Edition

Se det fjerde kapitlet i historien om Batman's kamp for å bringe Gotham til et skinn av orden. Etter uroen i Arkham Asylum, kaoset av Arkham City, en tur tilbake Memory Lane i Arkham Origins, nå Dark Knight må møte gamle demoner i Batman: Arkham Knight. Vil caped Crusader fremstå uskadd for den resulterende konflikten?

Arkham Knight

En ny trussel har dukket opp i den mørke byen Gotham. En hensynsløs morder med en rød maske lag opp med fugleskremsel og andre skurker i et forsøk på å sette en stopper for Dark Knight gang for alle. Imens Batman er plaget av stemmene og åpenbaringene, bompenger av fortiden. Kan verdens største detektiv avsløre Arkham Knight identitet, holde hans forstand, og redde Gotham igjen, til tross for virkelig overveldende sjanser? Eller kanskje demonene fra fortiden vil vise seg for mye for ham å håndtere? Spill Batman: Arkham Knight (PC) og Finn ut selv!

Batmobilen

For første gang i serien, nå kan du kjøre din egen Batmobilen. Som det sømmer seg verdens største bil, er Batmobilen like deler racerbil og en mobil artilleri plattform i stand til å Hamlet av flere angripere med liten innsats. Kjemp mot hærer av droner som kryr av byens gater, undertrykker folkemengder med kjeltringer eller deltar i gale løp utarbeidet av Riddler for å utfordre Batman og dyktighet på en helt ny måte. Batmobilen er din egen svært mobile tank ment å bringe orden og rettferdighet.

Svindlere galleri

I Arkham Knight får du møte et bredt utvalg av skurker og motstandere trukket fra Batman store og varierte rogue galleriet. Hoved showet er arrangert av felles styrkene til fugleskremsel og Arkham Knight, men dette knapt riper i overflaten. To-Face, Penguin, og Harley Quinn alle har sine kjeltringer på gata, fortsetter Poison Ivy hennes grønne korstog, Deathstroke er på jakt, og som fortsatt ikke eksos fiender og skinn du finner i spillet. Det er en skattekiste for alle fans av tegneserie bøkene.

Forbedret FreeFlow-kamp

Den FreeFlow kampsystem kjent fra tidligere spill i serien ble utvidet! Nå kan du utføre flere angrep på fiender banket liggende og holde combo strek, men det er ikke den beste tillegg! Batman: Arkham Knight's gjengivelse av FreeFlow systemet lar deg utføre kraftige og spektakulære kombinasjon trekk med karakterer du slå deg sammen med i flere oppdrag. Veksle mellom tegn på sparket mens pummeling kjeltringer, og utføre ødeleggende dobbel-team fjerning. Nightwing, Catwoman, og Robin gjør for gode kamp partnere.

Stort kart å utforske

Batman: Arkham Knight åpner opp den største delen av Gotham City vi har sett så langt. Du kommer til å utforske, patrulje, og vokte gatene og hustakene på tre store øyer. Byen er rik på neonlys, tematiske reklametavler antydet på et bredere univers på jobben. Se kjente landemerker, nyte friheten til bevegelse, og teste grensene for Batmobilen på gaten befolket bare av kriminelle etter at byen ble evakuert.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Batman: Arkham Knight Premium Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2015-06-22
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.67 GHz - Intel Core i5-750 / 3.4 GHz - AMD Phenom II X4 965
Graphics: 2 GB VRAM - NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7950
Memory: 6 GB RAM
Diskspace: 45 GB HD
System: Windows 7 SP1 / 8.1
Other: 64 Bit OS
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianKoreanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 16MatureUSK 16Violence
Bildegalleri Batman: Arkham Knight Premium Edition
Videoer Batman: Arkham Knight Premium Edition