Batman: Arkham Collection

Batman: Arkham Collection
Batman: Arkham Collection
Batman: Arkham Collection
Batman: Arkham Collection
Batman: Arkham Collection
Batman: Arkham Collection
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr163,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Batman: Arkham Collection leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Batman: Arkham Collection (PC)

Plottet starter på julaften, noen år før hendelsene i Batman: Arkham Asylum, når Batman er bare fatt på sin karriere som superhelt. Skurken i spillet er Black Mask, en ond rogue som setter en belønning for Batman hode. Batman trenger ikke bare å møte ham, men også for å finne ut hvorfor han og andre fiender vil ha så dårlig hans død.

Forfatterne av spillet legger stor vekt på forholdet mellom Batman og andre karakterer, som er svært komplisert. Noen nye karakterer i videoen spillet inkluderer Deathstroke, Firefly og Shiva som skurker. Når det gjelder tekniske spesifikasjoner, dette Batman spillet er Unreal Engine 3-drevet som gir en høy kvalitet på lyd og grafikk.

Innstillinger

Spillet finner sted om vinteren i Gotham City. Denne gangen er det mye større innstilling tilgjengelig for spillere enn i tidligere spill: det er gamle og nye Gotham å oppdage. Spillet starter når Batman gjør en intervensjon i en jailbreak på Blackgate fengsel på julaften. Pausen ledes av Black Mask, som klarer å rømme. Batman kjemper en av åtte innleide snikmordere og lærer det er en belønning for hodet satt av Black Mask. For å finne plasseringen av Black Mask, kommer Batman i kontakt med Penguin.

Gameplay

Arkham Origins spillet spilles i tredje perspektiv. Handlingen er svært dynamisk og mekanikk er lik som fra Batman: Arkham City. Men som Batman i denne avdrag er yngre og mindre erfarne, er hans stil av kamp ikke så perfekt som i senere spill.

Også er han bare lære å omfavne noen av sine terskler. Det finnes også ulike Stealth elementer og side oppdrag, som etterforsker åstedet eller sabotasje handlinger mot kriminelle, som gjør etterbehandling hele spillet en mer fascinerende opplevelse. Hendelser genereres tilfeldig.

Spillmoduser

Batman Arkham Origins kan spilles i Single Player eller multi player modus. Den senere modus er en ny ting introdusert til serien: 1nvisible Predator online følger en gjeng krig som brøt i Blackgate Prison mellom Joker og bane, to største skurker i Gotham City. Tre Joker's gjengmedlemmer kjemper mot tre bane's gjengmedlemmer og også et team av Batman og Robin, i svinger. Målet er å drepe alle medlemmer av det andre laget

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Batman: Arkham Collection til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo E4600 / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
Graphics: GeForce GT 630 GDDR5 / Radeon HD 3850
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 15 GB HD
System: Windows Vista
Språk EnglishFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 16TeenUSK 16Violence
Bildegalleri Batman: Arkham Collection
Videoer Batman: Arkham Collection