Battlefield 1 - Revolution Edition

Battlefield 1 - Revolution Edition
Battlefield 1 - Revolution Edition
Battlefield 1 - Revolution Edition
Battlefield 1 - Revolution Edition
Battlefield 1 - Revolution Edition
Battlefield 1 - Revolution Edition
Battlefield 1 - Revolution Edition
Battlefield 1 - Revolution Edition
Battlefield 1 - Revolution Edition
Se video
0solgt!
Spar 66%kr256
kr85,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Battlefield 1 - Revolution Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Battlefield 1 - Revolution Edition foregår via Xbox Live.

Hvordan aktivere via Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Battlefield 1 - Revolution Edition (Xbox Live) fra kun 85kr

Battlefield 1 er den fjortende delen av den kritikerroste FPS-serien fra Electronic Arts. Det følger tradisjonen for fortreffelighet at spillere overalt har kommet til å forvente. Denne gangen vil du reise tilbake i tid til første verdenskrig, en innstilling som aldri før er utforsket i noen slagmarksspill.

Tjen stripene dine med topp hakkarbeid når du kjemper deg gjennom historien. Flere historier lar deg utforske virkeligheten i første verdenskrig fra ulike perspektiver. Battlefield 1 er en gritty, realistisk skildring av den store krigen. Menn ble laget i grøfter. Er du modig nok til å bli med?

Funksjoner

  • REVAMPED KLASSER - Velg en av seks klasser og sørg for å planlegge med dine lagkamerater. Klassene har blitt fullstendig redone for å gi en mer ærlig følelse til spillet. Velg om du vil delta i et kjøretøy som Pilot eller en Tanker, eller om du vil helbrede dine andre tropper som en medisin. Battlefield 1 tilbyr også klassiske alternativer som Assault Class, Scout Class og Support Class.

  • HELE NYE KARTER Som tittelen antyder, er et av de viktigste aspektene av spillet slagmarken! I denne utgaven er nye kart inkludert som gjenskaper historiske innstillinger fra første verdenskrig. Ulike ferdigheter vil være nødvendig for forskjellige kart, og du må mestre alt om du kjemper på vestfronten, Alpene eller i Arabia.

  • VÅPONER SPESIFIKT TIL VERDENSKRIG I - Battlefield 1 tilbyr utrolig oppmerksomhet på detaljer og våpen er ikke annerledes. Velg en bolt-action-riffel, en russisk 1895-snikskytter eller en Lewis-maskinpistol i grøftene. Melee-systemet har blitt fullstendig omdesignet, og tilbyr også mulighet til å kjempe med skovler, saber og grøftklubber. Hvis du går tom for ammunisjon, er ikke alt tapt - lære å vinne i hånd-til-hånd kamp!

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Battlefield 1 - Revolution Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Xbox Live PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Xbox Live klient.
Bildegalleri Battlefield 1 - Revolution Edition
Videoer Battlefield 1 - Revolution Edition