Battlefield V - Deluxe Edition

Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Battlefield V - Deluxe Edition
Se video
0solgt!
kr506,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Battlefield V - Deluxe Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Battlefield V - Deluxe Edition foregår via Xbox Live.

Hvordan aktivere via Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Battlefield V - Deluxe Edition (Xbox Live) fra kun 506kr

Inkluderer:

  • Basisspill
  • Fem sett med paratrooperutstyr
  • Spesielle oppdrag
  • 20 ukesartikler med airlift

Med Battlefield V går serien tilbake til sine røtter i et aldri før sett skildring av 2. verdenskrig. på fysisk, all-out multiplayer med truppen din i moduser som de store Grand Operations og de kooperative Combined Arms, eller vitne til menneskelig drama mot global kamp i singleplayer War Stories. Når du kjemper i episke, uventede steder over hele verden, kan du likevel nyte den rikeste og mest underholdende slagmarken.

Verdenskrig 2 som du aldri har sett det før

Gjør deg klar til å fordyre deg i ikonisk verdenskrig 2-handling - fra fallskjermbildeangrep til tankekrig. Lad opp i svingete kamper i krigets tidlige dager for en opplevelse i motsetning til alle andre. Dette er ikke andre verdenskrig du har kommet til å forvente - dette er Battlefield V.

Tilpass dine soldater

Din reise gjennom verden av Battlefield V starter med firmaet ditt - hvor hver soldat er unik. Lag og tilpass soldater, våpen og kjøretøy, fra måten de ser på hvordan de spiller.

Slå slagmarken til din fordel

Bruk slagmarken i Nye og uventede måter å lede truppen til seier. Bygg festninger, reparer krigshårte strukturer eller slep stasjonære våpen for å maksimere deres ødeleggende ildkraft.

En episk reise gjennom Tides of War

Begynn med Fall av Europa, ditt selskap av soldater vil ta sine første skritt på en stor og utviklende reise. Fortsett videre inn i menneskehetens største konflikt med nye slag, fronter, fortellinger og belønninger fremover for Battlefield V-spillere.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Battlefield V - Deluxe Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Xbox Live PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Xbox Live klient.
Bildegalleri Battlefield V - Deluxe Edition
Videoer Battlefield V - Deluxe Edition