Battlefield V

Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Se video
7solgt!
kr298,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Battlefield V leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Battlefield V

Utviklet av EA Dice, Battlefield V (BF 5) er fortsettelsen av den klassiske FPS-franchisen og en retur til sine røtter takket være sitt fokus på andre verdenskrig. Forbered deg på en overbevisende solokampanje med de mest berømte slagmarkene og for en komplisert multiplayer-modus.

Kjente kampanjer

Fokusert på å gå tilbake til sine røtter, har Battlefield V en kompleks og mangfoldig solokampanje som lar deg utforske historien fra ulike perspektiver. Ta kontroll over flere forskjellige hovedpersoner og ta del i noen av de største kampene i historien. Delta i historien om en tysk kvinne som kjemper i motstanden mot nazistiske okkupasjonen. Avdekke mange andre unike historier samlet i War Stories-modusen. Forbered deg for sammenstøt i den brennende varmen av afrikanske ørkener, sublime, men likevel fasjonable norske fjell, så vel som mange andre unike steder.

Nye multiplayer-moduser

Med Grand Operations som ledende modus har Battlefield V et omfattende nettbasert segment. Forbered deg på mange engasjerende scenarier som vil ta deg over hele verden, og hver av dem presenterer en annen utfordring å håndtere.

Velg en av flere soldatklasser som deltar i ulike operasjoner og støtte teamet ditt. Som medisin vil du fokusere mest på å hjelpe dine følgesvenner til å overleve skjæringen. Mens du spiller som speider, vil du informere dine andre tropper om fiendens stillinger. Utforsk realistisk utformede slagmarker som Rotterdam, Nord-Frankrike eller Afrika.

Oppdag nye muligheter fra basene og fortifikasjonene dine. Ta beslutninger om fordelene du vil at de skal tilby, for eksempel hvor du skal installere de tunge maskinpistolene og annet nyttig utstyr. Sjekk ut nytt helsestyringssystem, som gir en mer realistisk tilnærming. Etterligning av ekte kampanjer fra krigen, Battlefield 5 multiplayer-spill er en god behandling for de militære FPS-fansen.

Fabelaktig co-op-modus

Inviter vennene dine og spill sammen i den overbevisende nye co-op-modusen designet for fire spillere. Kombinert våpen lar deg tilpasse karakteren din takket være en rekke kosmetiske alternativer og våpenbelastninger.

Når du er klar, danner du et lag, som deretter faller ned mot motstandernes hjemmefront! Sår forvirring i fiendernes ranger. Flott underholdning for deg og dine venner!

Forbedret mekanikk

Nyt brede forbedringer i figurens skapelse, inkludert soldat animasjoner, deres utseende, belastninger og nytt tilbehør. Lær hvordan du bruker hvert våpen og bli vant til deres unike kickback. Sammenstøtene har aldri vært så gripende og realistisk!

Viktige funksjoner

  • Flere spillmoduser, inkludert en omfattende solokampanje med War Stories, samt flere flerspillermodi, inkludert den berømte kampen Royale, Grand Operations og Tides of War.
  • En merkevare ny samarbeidsmodus - Kombinert Arms som lar spillerne spille i grupper på fire.
  • Ny kampfelt taktikker og manøvrer tilgjengelig, inkludert et nytt sett med bevegelser for soldater, samt ulike nye befesteringer og mobile verktøy for ødeleggelse.

Utgivelsesdato: 2018-11-20

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Battlefield V til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-11-19
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: AMD FX-6350 / Core i5 6600K
Graphics: AMD Radeon HD 7850 2GB / nVidia GeForce GTX 660 2GB
Memory: 8GB RAM
Diskspace: 50GB available space
System: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
Språk GermanEnglishFrenchSpanishPolishRussianChineseTurkishItalianPortuguese-Brazil
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Battlefield V
Videoer Battlefield V