Bioshock: The Collection

Bioshock: The Collection
Bioshock: The Collection
Bioshock: The Collection
Bioshock: The Collection
Bioshock: The Collection
Bioshock: The Collection
Se video
0solgt!
kr209,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Bioshock: The Collection leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
 • Videoer
Tips en venn

Bioshock: The Collection

Lansert i 2016, BioShock: the Collection er den ultimate kombinasjonen av alle tre BioShock titler, sammen med deres DLC. Samlet i en pakke, ble hvert spill betydelig fornyet og har forbedret grafikk med høyere oppløsning og forbedrede visuelle effekter.

Gled deg over spilling i høyeste kvalitet

Vakkert remastret i 1080p. BioShock: Collection har alt det single-player innhold fra BioShock, BioShock 2 og BioShock Infinite, sammen med alle nedlastbare pakker, for eksempel "Columbia's Finest" Pack eller begge deler av BEGRAVELSEN til Sea Story DLC. Nå kan du nyte belove FPS med RPG elementer i 1920x1080 oppløsning på 60 bilder per sekund.

La oss gå tilbake til starten: BioShock

BioShock trilogien starter med BioShock. Som Castaway fra et flyvraket, går du inn i en fyr, som viser seg å være inngangen til den undersjøiske byen rusen. Designet for å være en Utopia, livet i rusen skulle ledes unbothered av noen jordiske sorger. Og slik var det, inntil oppdagelsen ADAM, et stoff som gir superhuman evner. Dette viste seg å være begynnelsen på slutten av utopisk rusen.

De sosiale spenningene førte til konflikter mellom fraksjoner. Nå rusen er en kollapset by, fanget av sprø mutant stakkarene som bor i ruinene. Den eneste måten å overleve der akkurat nå er å bruke ADAM. Å få det, men medfører ekstremt farlige utfordringer. Lastet med et helt arsenal av våpen du utforske undervanns ruiner møter utallige hindringer på vei.

Fra roboter, gjennom mutanter, til slutt med Little Sisters og deres Big Daddies vil du møte dusinvis av fiender. Vær forberedt på å endre DNA, som det kan gi deg enda mer dødelige verktøy.

Ti år senere... BioShock 2

Du finner deg selv tilbake i rusen. Denne gangen, derimot, er du utforske den undersjøiske verden fra perspektivet til den første, prototypiske Big Daddy. Streife omkring gjennom avfeldig og vakker Fallen by, søker etter den nye trusselen-en usett kvinnelig hersker av rusen.

BioShock 2 lar deg skyte og bruke plasmider på samme tid, noe som vil utvilsomt forbedre spillopplevelsen. Gled deg over nye oppdrag og utfordringer, i tillegg til nye kamp alternativer, for eksempel å kombinere plasmider med ulike feller for å skape noe kraftigere enn summen av delene. Utforsk imponerende designede nye områder og steder, for eksempel Fontaine Futuristics, hvor ADAM blir undersøkt.

Tid for en endring: BioShock Infinite

Den tredje delen av BioShock's trilogien vil ta deg til den flygende byen Columbia. Finner sted i 1912 det introduserer deg til Booker DeWitt som en gang jobbet for Pinkerton Detektivbyrå. Sendt for å finne og redde en kvinne som heter Elizabeth fanget i den flygende byen, befinner seg i dødelig fare.

Når et Utopia, er Columbia nå mer som en væpnet festning, styrt av en gruppe kriminelle, som bruker til det kidnappe og fengsel mennesker, skaper en trussel mot hele verden. Kan du klare å fullføre oppdraget ditt, midt i en alvorlig interessekonflikt? Heldigvis kommer et nytt sett med våpen og spesielle funksjoner til din disposisjon!

  Fortsett å lese

  Tips en venn

  Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

  Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Bioshock: The Collection til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

  Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

  Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
  Produkt detaljer
  Produkt detaljer:Digital nedlastning
  Release dato:-
  Online spill:Nei
  Aktiveres hos: Steam
  Mac OS kompatibel: Nei
  Minimale systemkrav
  Processor: Intel single-core Pentium 4 processor at 2.4GHz
  Graphics: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM and Pixel Shader 3.0
  Memory: 1 GB
  Diskspace: 8GB
  System: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista
  Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
  Aldersbegrensinger
  Bildegalleri Bioshock: The Collection
  Videoer Bioshock: The Collection