Borderlands 2

Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr130,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Borderlands 2 (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Borderlands 2 (PC/Mac)

Få nye venner, bevæpne deg til tennene og kjemp i samarbeidende spill i et eventyr av hevn og innløsning i det uutforsket og uforutsigbare verden av Pandora. Borderlands 2 forteller historien om fire nye søkere av hvelvet i deres kamp for å frigjøre Pandora fra klørne til Handsome Jack, den intelligente, karismatiske og avskyelig president i Hyperion Corporation.

Skyt deg gjennom Pandora for å hindre at Jack våkner opp et gammelt og ondt romvesen kjent som "The Warrior". Gjennom hele reisen vil du møte kjente ansikter kjent fra det første spillet, hvorav de fire originale Vault Hunters (Roland, Lilith, Brick og Mordecai) skiller seg ut.

Gameplay og historie

Nyt lange timer med den viktigste historien modus som varer nesten 30 timer! Du kan enkelt forlenge den tiden hvis du ønsker å utforske verden og fullføre andre oppdrag. Under oppdrag, samle erfaring, penger og utstyr.

Utforskning, action, og humor-Borderlands 2 vil underholde deg perfekt. Utforsk Pandora-planeten under eventyret ditt og Forbered deg på å møte mange ville steder, og bli awestruck av en ekstraordinær post-apokalyptisk design, i den reneste Mad-Max-stilen.

Hemmeligheten bak spillets suksess ligger i et godt designet kjerne av karakterer, deres fargerike presentasjon, og en dynamisk som kroker fra første øyeblikk. Besøk arktiske miljøer, enger, ørkener og setter pris på den sterke følelsen av variasjon. Faller inn i en fengslende og effektiv spill atmosfære. Du kan veksle penger til våpen og ulike elementer i hver av automatene som du finner i hele eventyret.

Et enkelt og intuitivt system

Action, skyting og en solid gameplay. Alt er krydret med en utmerket sans for humor som du vil observere fra første øyeblikk. Spillet har et system som lar deg bære to våpen samtidig.

Borderlands 2 foreslår en lett tilgjengelig spill ordning. Hovedrett, nok en gang, ligger i samarbeidende multiplayer. Enten det er en delt skjerm eller delt nettspill, denne delen vil gi deg tonnevis med moro.

Fantastisk lyd & grafikk

På det visuelle laget, kan du beundre en utmerket kunstnerisk design, med en fantastisk bruk av cel-skyggelegging. Nyt den vakre stilen, kvaliteten, og utrolig stemme skuespill. Den nye Borderlands har en flott fortellende rytme og vil ikke skuffe de mest krevende spillerne.

Tegn i BL 2

Møt nye karakterer med svært godt tegnede personligheter. Fancy 4 innledende kategorier som har vært perfekt koplet til hver playstyle. Hvis du møter den, finne din spillestil vil være et stykke kake! Hver klasse har sin egen dyktighet og som du øker i nivå du kan tilegne seg ferdighetspoeng for å forbedre de tre grenene av dine ferdigheter treet eller tilegne seg fordeler takket være systemet av poeng.

Det er fire kontrollerbar tegn, hver med sine egne særtrekk og ferdigheter. Hver hovedperson har tre ferdighets trær, å investere i som de får erfaring. Opplev en fantastisk multiplayer modus. Spill sammen med opptil tre venner, og sett pris på gruppe moro.

Spillere mening og vurderinger

Borderlands 2 for PC regnes som en av de beste action skyttere noensinne laget. Spillet ble varmt mottatt av spillere fra hele verden, og det samler positive anmeldelser, Steam kommentarer og høye priser.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Borderlands 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 2.4 GHz Core 2 Duo / Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
Graphics: 512 MB VRAM - GeForce 8500 GT / Radeon HD 2600 XT
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 13 GB HD
System: Windows XP SP3
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18ViolenceBad languageOnline Play
Bildegalleri Borderlands 2
Videoer Borderlands 2