Borderlands: The Pre-Sequel

Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr100,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Borderlands: The Pre-Sequel (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Borderlands: The Pre-Sequel (PC/Mac)

Spillet forteller historien om fire hvelv jegere som hjelper Handsome Jack i å gjenvinne kontrollen over Helios romstasjonen. Den pre-oppfølgeren har den samme "shoot'n'loot" mekanikken i tidligere spill mens du legger til noen nye funksjonen av sine egne. Fortsetter tradisjonen av serien, Borderlands The pre-oppfølgeren fikk glødende kritikker, med kritikere priste off-The-Rails gameplay mekanikk og minneverdige karakterer.

Gameplay

Den pre-oppfølgeren følger gameplay ordningen lagt ut av den forrige avbetaling av Borderlands. Spillet er et første-person shooter RPG, med fokus på plyndring kister og likene av dine fiender for å finne enda kraftigere våpen og utføre oppdrag for NPCer bor på Elpis. Spilleren får velge mellom fire spillbare figurer: Athena, Nisha, Wilhelm og claptrap. Hver av dem spesialiserer seg på en annen type kamp og besitter ulike sett av ferdigheter.

Den pre-oppfølgeren legger til flere nye funksjoner for å gjøre spillingen enda wackier. Disse funksjonene inkluderer Frys-element lagt til kanoner, som tillater frysing og knuse frosne fiender i stykker. Et annet tillegg er laser våpen, vises for første gang i serien, som er utstyrt med brannstifter element. Så er det Grinder, som lar spilleren utveksle kombinasjoner av kanonene de har i en av høyere sjeldenhet.

Bortsett fra at spilleren kan nå montere biler som Stingray hoverbike og Moon buggy. Spillet har lav tyngdekraft miljøer. I Low-G områder, vil spilleren hoppe høyere, men tregere. Så er det ting med oksygen renner ut og tyvegods flytende bort, men jeg er sikker på at du kan håndtere dette!

Story premiss

Hei, der! Jeg er kjekk Jack, og du har sikkert hørt om meg. Det spiller ingen rolle hva du har hørt, alt som betyr noe er at du gjorde. Vel, her er tingen. Jeg var ikke alltid den psykopatiske drittsekken du har møtt i Borderlands 2. Når jeg pleide å være en mild fyr, det er helt til oberst Zarpedon besluttet at "Hei, hvorfor ikke jeg prøve og ta over Helios fra Handsome Jack?" Hun sparket meg av stasjonen til Elpis, som Piece-of-crap månen av Pandora. Og hvis du tror at jeg skal sitte på ræva og ikke gjøre noe mens Zarpedon leker med lekene mine, så du ikke kjenner meg. Jeg fikk et mannskap av Vault jegere, som vil gjøre noe for å hjelpe stakkars gamle Jack på sin søken. Hold på dine rumper unger, det kommer til å bli en helvetes tur.

Resepsjonen

Borderlands The pre-oppfølgeren til PC ble møtt med en varm mottakelse fra kritikere og spillere. Begge gruppene nøt de nye funksjonene, som pent supplert den sprø gameplay. Velskrevet tegn og morsomme oppdrag var andre elementer svært hyllet av pressen. Tilsammen, The pre-oppfølgeren, mens ikke en full oppfølger, ble likevel betraktet som en stor avbetaling av serien.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Borderlands: The Pre-Sequel til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 2.4 GHz Intel / AMD - Dual Core Processor
Graphics: NVIDIA GeForce 8500 / ATI Radeon HD 2600
Memory: 2048 MB RAM
Diskspace: 13 GB HD
System: Windows XP SP3
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 18MatureUSK 18ViolenceBad languageOnline Play
Bildegalleri Borderlands: The Pre-Sequel
Videoer Borderlands: The Pre-Sequel