Bully (Scholarship Edition)

Bully (Scholarship Edition)
Bully (Scholarship Edition)
Bully (Scholarship Edition)
Bully (Scholarship Edition)
Bully (Scholarship Edition)
Bully (Scholarship Edition)
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr155,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Bully (Scholarship Edition) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Bully (Scholarship Edition) (PC)

Bully: Scholarship Edition spill

Bully: Scholarship Edition er det andre avdraget i Bully saga. Det ble sluppet for PC og ulike plattformer. Spillet har eksklusivt innhold som 8 nye oppdrag, 4 nye karakterer og 4 nye klasser (biologi, musikk, geografi og matematikk).

Møte de ulike erfaringene til tenåringen Jimmy Hopkins i løpet av sin tid på skolen. Oppdag mangfoldet av våpen tilgjengelig og finne ut at det å være en bølle er ikke et stykke kake. Ta kontroll over en gutt som må gjøre sin vei i en skole. Beundre en åpen verden å utforske, mange kolleger og professorer å møte, og mange oppdrag i stil med GTA.  Bullworth-akademiet du stå opp til bøller, erobre jentene, spille narrestreker eller få visse lærere til å slutte å ta deg for fløyte.

Velg din vennekrets godt, fordi hvis du ikke er forsiktig, vil du bli latter av hele akademiet. Bully: Scholarship Edition (PC) tilbyr deg mer enn 30 timer med spilling gjennom mer enn 80 oppdrag og 45 klasser. Med sine hauger av mini-spill og objekter å samle, er moro garantert!

Grafisk forbedret spesiell for PC

Scholarship Edition inneholder ulike grafiske forbedringer og nye visuelle effekter. Endringer har blitt innarbeidet i teksturer så vel som nye effekter av lys som gjør spillet ganske iøynefallende. Den tekniske kvaliteten og grafikken er bra. Ansiktsuttrykkene ble forbedret og generelt er innstillingen troverdig på et visuelt nivå. Du vil også nyte fancy, fengende soundtrack, helt instrumental og i 50s stil, med rock and roll, blues og lignende sjangere.

Historien om mobbing...

Jimmy Hopkins er ikke det typiske barnet. Han har blitt innlagt på Bullworth Academy, en skole som ser ut som stereotypen: beskjeden bygning, sovesaler for studenter, gymsaler, kort sagt, et sted som ser ut som alle skoler. Dessverre velger Jimmy feil selskap og vil bli fienden av hele Köln og selv byen.

Gameplay og karakterer av Bully Game

Nyt den fantastiske innstillingen av skolen: går til klasser er obligatorisk (de vil jage deg hvis du kjører bort, men med litt clverness er det ikke vanskelig å unngå skjermer). Nyt levende karakterer ettersom alle elevene er utstyrt med funksjoner i gruppen de tilhører. Utforsk flere og flere områder av byen hvor historien utfolder seg. Oppdag lukkede nabolag og deres attraksjoner.  Ta del i ulike sekundære aktiviteter: sykkelløp, karts, spille arkade maskiner, gå til messen, kjøpe klær, finne samleobjekter. En rekke tilfeldige oppgaver kan skje når som helst. Alt dette fører til belønninger som varierer fra nye våpen og gjenstander til klær eller penger.

Spillere meninger

Bully: Scholarship Edition (PC), er et underholdende spill med en uvanlig atmosfære. Spillet samler positive kommentarer fra spillere rundt om i verden og den har fått høy score på Steam-plattformen. Tittelen ble varmt mottatt av spillere, og den mottar svært gode anmeldelser.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Bully (Scholarship Edition) til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato:2008-10-20
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 3.0GHz Pentium 4 / Athlon XP 3000+
Graphics: 256MB GeForce 7300 GS / 256MB Radeon X1300
Memory: 1 GB
Diskspace: 5 GB
System: Windows XP
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 16TeenUSK 16ViolenceBad language
Bildegalleri Bully (Scholarship Edition)
Videoer Bully (Scholarship Edition)