Call of Duty: Black Ops 4

Spar kr 93 nå!
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4
Se Video
15% rabattkr599
kr506,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Blizzard


Call of Duty: Black Ops 4 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Call of Duty: Black Ops 4 foregår via Battle.net. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Battle.net.

Hvordan aktivere via Battle.net?

Aktivere spill på Battle.net

Key aktivering

1. Gå til: http://www.battle.net/

Log in med ditt brukernavn / passord (opprett en bruker hvis du ikke har en).

2. Trykk på "Add a game key".
3. Løs inn din kjøpte kode

Du kan nå trykke på Start nedlastning av produktet.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Call of Duty: Black Ops 4 fra kun 506kr

Call of Duty: Black Ops 4-spill gir en unik sjanse til å oppleve de mest intense multiplayer-følelsene. Velg en av spesialklassene og stå mot dine motstandere, og vær klar for en massiv skyting!

Ny spillformel

Dynamisk multiplayer-handling er kjernen i Call of Duty: Black Ops 4-spill . Forbered deg på et spektakulært brannfelt i den elektroniske verden. Våkne teamspillerånden din og bli et verdifullt medlem av gruppen din! Følg ordren til din kommandant som en sammenhengende gruppe! Start med å velge spesialisering, plukke den fra en av 10 unike tegn.

Sjekk ut de 4 nye, aldri sett i franchisen før: Recon, Ajax, Moment og Crash. Når du har valgt din spesialist, kan du dykke inn i de største personaliseringsmulighetene som er tilgjengelige i et Call of Duty-spill. Endre spesialistens utstyr og utseende. Oppdag det nye arsenalet av våpen som vil ødelegge dine motstandere. Utforsk alle de forskjellige kartene, inkludert Jungle, Slum eller den berømte Nuketown. Når du er klar for utfordringen, bli med i nettsamfunnet og bli ødeleggelse blant dine fiender!

Utryd blodtørstige zombier!

Den berømte Zombie-modusen er en av hovedtrekkene til den nye Call of Duty: Black Ops IV . Denne modusen har det bredeste spekteret av tilpasning så langt, og det gir en mer personlig spillestil. "Voyage of Despair", "IX" og "Blood of the Dead" tar deg på farlig reise gjennom Titanic's dekk, Old Rome og Alcatraz Federal Penitentiary. Bli med i gruppen av ni fryktløse våpenhviler som bestemmer seg for å stå imot den rasende trusselen!

Nyt den massive Battle Royale experience

Battle Royale er tilbake! Kalt Blackout, modusen tilbyr det største kartet i Call of Duty historie! Utforsk et miljø 1500 ganger større enn den ikoniske Nuketown. Oppdag elementer kjent fra Black Ops universet.

Sammenføyning av verdenene i Black Ops-undergruppene, denne all-over-overlevelsesmodusen inneholder et sett av unike våpen, utstyr, kjøretøyer for ulike terreng, feller og til og med zombier i en ultimate Black Ops opplevelse!

Ta kontroll over favorittkarakterene dine, som Alex Mason, Raul Menendez og Primis mannskapet fra Zombies, og gjør deg klar for en spennende opplevelse!

Alt dette i tankene blåser visuell kvalitet

Med den fulle 4K-støtten, vil CoD 4 Black Ops -filmer ta pusten din unna, løfte opplevelsen din til et helt nytt nivå! Spillet bruker den påviste motoren kjent fra den forrige serien, forbedret til grensen for å gi deg den beste spillopplevelsen!

Viktige funksjoner

  • Robust multiplayer med mange forskjellige moduser å velge
  • Blackout-modusen er Battle Royale i sitt beste, og tilbyr det største kartet i CoDs historie
  • Utallige tilpasningsmuligheter som tillater spillerne å lage deres perfekte virtuelle alter ego.
  • 4 nye spesialister til å spille i tillegg til å returnere tegn, hver med et unikt sett med ferdigheter og egenskaper
  • Et bredt utvalg av nye våpen som skal kontrolleres.
  • Native 4K-støtte, løfte spillopplevelsen til et nytt nivå av visuell troskap.

Call of Duty: Black Ops 4 (CoD IV) er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-10-12

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Call of Duty: Black Ops 4 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Battle.net-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Battle.net-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Battle.net PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Battle.net klient.
Bildegalleri Call of Duty: Black Ops 4
Videoer Call of Duty: Black Ops 4