Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3

0solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar {percentage}%kr
kr174,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet.
Tips en venn

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 (PC)

Med sin tredje DLC Collection, Modern Warfare® 3 dråper en kamp-tung omsorg pakke med Special Ops Chaos modus, 4 nye Special Ops oppdrag, og 3 Face Off kart for den ultimate trifecta i solo og co-op gameplay. Special Ops-utfordringer i stor høyde setter taktiske ferdigheter på prøve, med spillere som navigerer væpnede droner over en russisk destroyer og unngikk RPGs fra taket på et helikoptersvversmerte hotell. Face Off-brannslukkingsspillere øker med en seksfelts strekning av ørkenmotorveien, ved et forlatt veiskille nær en New York-overgang, og nær veien til en voldelig tornado.

 • Spesialops kaos modus: En helt ny måte å spille Call of Duty®, Special Ops Chaos-modus leverer det ultimate innen arkadekaos. Opplev virkelig hjertebankende og adrenalinfylt action mens du konkurrerer om høy score i motstand, landsby, undergrunn og kuppel. Kjeden dreper sammen mot et uendelig angrep av fiender for å øke din combo multiplikator og tjene prestasjonsfremmende fordeler. Velg ruten gjennom hvert kart for å optimalisere våpenhentinger, angrep og rømningsalternativer. Spill solo, delt skjerm eller online med en venn for å ta ut så mange fiender som mulig før de tar deg ned eller klokken treffer null.
 • Face Off - Veikryss: En New York bridge overgang gir bakteppet for dette helt nye "Face Off" kartet der en ultra-kondensert 2-blokk kampsone tillater spillere å kjempe i første og andre etasje av omkringliggende leiligheter og bombet ut bodegas.
 • Face Off - U-sving: En utbombet, fastkjørt motorvei gir et perfekt bakteppe for stridende på dette helt nye "Face Off"-kartet, hvor oljefelt brenner svart høyt over seks-baner verdt av forlatte biler, busser og stier for angrep.
 • Ansikt av - Vortex Ingen storm ly kan holde deg trygg i "Vortex", den helt nye "Face Off" kartet som plasserer deg like utenfor faresonen for en ødeleggende tornado.
 • Special Ops Mission - Arctic Recon: Denne nye Special Ops-oppdraget krever kirurgisk presisjon med fly, land og sjø, og oppgaver deg med å ødelegge et russisk slagskip ved å plante sjømerker for et luftangrep. Ta kontroll over et recon helikopter for å avsløre beacon steder før bekjempelse av styrker på bakken for å sikre at skipet aldri forlater havnen.
 • Spesialops oppdrag - Vertigo: Det luksuriøse "Oasis"-hotellet i Dubai er vert for det nyeste Special Ops-oppdraget, der spillerne må bruke laserstyrte RPG-er for å sende bølger av helikoptre. Bruk taket fordel til å forsvare fra bølger av fiender, før fallskjermhopping til et bakkenivå exfil punkt.
 • Special Ops Mission - Lys dem opp: En VIP har blitt fanget og anholdt i Makarovs slott, og det er opp til deg å bryte festningen og få ham ut. Ta kontroll over et lite helikopter, sikre gissel, og evakuer før daggry første lys i denne nye Special Ops oppdrag.
 • Special Ops Mission - Spesiell levering: Dypt bak fiendens linjer venter et alliert flymannskap hjelpeløst på skjebnen sin på et nærliggende havaristed. Sammenkobling av en soldat på bakken og en helikopterskytter utstyrt med omsorgspakker, er Special Ops-målet å overvinne fiendens motstand og redde det allierte mannskapet.
Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2012-09-13
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
Memory: 2 GB RAM
System: Windows® XP/ Windows® Vista / Windows® 7
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPortugueseSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3