Call of Duty: World at War

Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Se video
0solgt!
kr248,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Call of Duty: World at War leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Call of Duty: World at War

Prøv å finne seg selv i helt nye destinasjoner

I motsetning til tidligere titler har Call av Duty: World at War en helt ny kampanje, som tar deg inn i asiatisk tropisk regnskog og den østlige fronten, kort tid før krigens slutt. Glem pittoreske Norman landsbyer eller kald, Snøhvit Stalingrad du kjenner fra andre versjoner.

Her må du forholde seg til en fuktig, tett tropisk klima, og hvis du vil være modig nok, kan du ha en sjanse til å komme tilbake til Europa og selv ta del i Riksdagen slaget. Spillet er fortalt fra perspektivene av marine Raider private-C. Miller, den amerikanske marinen Petty-Officer Locke og en Red Army soldat privat-Dimitri Petrenko, som gir en fin historie, som supplerer gameplay.

Møte nye fiender og bekjemper

Stå opp mot hensynsløse og taktisk avanserte hærer, bestemt som aldri før for å forsvare sine hjemland. Call av Duty: World i War gameplay introduserer mange nye kjemper enheter og bekjemper. Vokt dere for sump bakholdsangrep eller Tree-Top snikskyttere og se opp for uredd Kamikaze angrep. Representer en av de amerikanske Marines eller russiske vernepliktige og kjemp på den andre siden av Stillehavet, vendt mot den keiserlige japanske og tyske soldater. Klar for spennende, adrenalinfylte oppdrag på land og i luften?

Inviter venner til en samarbeids Kampanjemodus

Vi introduserer co-op Play for første gang i seriens historie, Call av Duty: World i War hevet spillingen til et helt nytt nivå. Den nettbaserte kampanjen er designet for opptil fire spillere og inneholder innovative flerspiller komponenter. Ta opp ulike utfordringer, sjekk ut rangeringer og online statistikk og oppdage bonuser.

Modusen gir også en konkurransedyktig gameplay, som vil vise deg hvem som er virkelig den beste i laget ditt. Bortsett fra at spillet tilbyr selvfølgelig en klassisk multiplayer modus, som vil engasjere deg i timevis. Oppdag nye infanteri og kjøretøy-baserte oppdrag, et høyere nivå cap, flere våpen, og selvsagt en rekke nye kart og utfordringer. Sammen med fremgangen din, vil du kunne låse opp flere våpen og belønninger.

Høy kvalitet, raffinert spilling

Basert på en forbedret versjon av Call of Duty 4: Modern Warfare, motoren i spillet fortryller med sine godt utviklede lyd og visuelle effekter. Nyt raffinerte, detaljerte karakterer, selv skygging, miljø belysning og andre fantastiske spesialeffekter, designet for å gjøre kjeven drop. Call av Duty: World på War herligheter med sin realistiske fysikk, forårsaker frysninger hver gang en kule flyr nær deg

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Call of Duty: World at War til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 3 GHz
Graphics: DirectX 9.0c
Memory: 512 MB RAM
System: Windows XP / Vista / 7
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Call of Duty: World at War
Videoer Call of Duty: World at War