Chivalry: Medieval Warfare

Chivalry: Medieval Warfare
Chivalry: Medieval Warfare
Chivalry: Medieval Warfare
Chivalry: Medieval Warfare
Chivalry: Medieval Warfare
Chivalry: Medieval Warfare
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr132,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Chivalry: Medieval Warfare (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Chivalry: Medieval Warfare (PC/Mac)

Hvis du ønsker å gå inn i arenaen med en dobbel øks og en bueskyting å kutte alle røde riddere i en mektig stil, kjøpe Chivalry: Medieval Warfare og reise tilbake i tid. Arm i arm med laget ditt, få blodige og vise kraften i krigs hammeren.

Komme klar for krigen

Velg ditt team. Til din disposisjon, er det ulike klasser av krigere. F.eks. Det er en bueskytter, en mann-i-armer, og en Vanguard ridder.

Velg våpen. Utvalget er fantastisk: doble akser, kaster økser, Makes, langbuer, kamp akser, spyd, skjold og sverd. Grupper dem i primære, sekundære eller spesielle kategorier. Sjekk din rang og nåværende poengsum. Sjekk antall drap og dødsfall.

Anstendig taktikk bringer en seier i Chivalry: Medieval Warfare

Dyktige fingre på tastene er et must i dette spillet. Gjør treningen før du møter den første fienden, så det blir ingen nåde. Med laget ditt, gå rundt arenaen for å drepe det andre laget med middelalderske våpen.

Bruk ulike typer angrep. Øv kombinasjoner av et stikk og en skråstrek, pluss et høyt spark, eller en thrust og en nedadgående. Gjør hver av angrepene dine raske og overraskende for motstanderen. Blokkering er ganske viktig i hver kamp. Block riktig, eller du er truffet og døde. Få motstanderen din ut av balanse. Pass på hodet, da det er lett å få det kuttet av. Ikke la motstanderens riddere løpe vekk.

Det er mye å gjøre under en middelaldersk krig: beleire slott, RAID landsbyer, push vogner med korps, ødelegge krigsmaskiner, kjempe for spektakulær herlighet i overfylte Arena. Dobbelt tenkning hvordan å lure forsvarerne, som du ikke har for mye tid til å ta slottet.

Amazing middelalder interiør

Spillet skaper en uforglemmelig atmosfære av middelalderens krig på originale steder. Sett i den realistiske verden av slott, landsbyer og arenaer, vil scenariet ta spillerne i fantastiske kamre, felt og korridorer.

Føl adrenalinkick av lading krigere innenfor en sandstrand Arena, omgitt av entusiastiske tilskuere, som heier og sverger høylytt. Gå over blodige dammer og rens sverdet ditt fra blodig drypp.

Kjør langs endeløse stein korridorer i en mektig borg med en haug med kniver klar til å kaste. Trå på tykke tepper og snike mellom shapy skulpturer av vokter løver. Kjør bratte trapper opp og ned med en tung øks og føler meg som en Undefeatable ridder.

Intensive online kamper

Ridderlighet spillet har sofistikerte online kampsystem gir en følelse av en svært intensiv gameplay. De dueller er brutale og kan være ganske lang varig. Godt utformede kamp moduser gir spillerne masse moro og eventyr.

Ta et team perspektiv også. Dette syn er ganske sjeldne og fascinerende, bli involvert i et stort bilde. Følg sekvensen av hendelser og bli en angriper eller en forsvarer. Ridderlighet unrolls kamp scenariene i godt designede faser. Hvis du ikke liker kamper er det fire andre moduser å velge mellom.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Chivalry: Medieval Warfare til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato:2014-08-26
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz
Graphics: 512MB VRAM - ATI Radeon 3870 / Nvidia GeForce 8800 GT
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 7 GB HD
System: Windows XP / Vista / 7
Other: Internet connection
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPortugueseSpanish
Aldersbegrensinger
TeenUSK 16Online PlayViolence
Bildegalleri Chivalry: Medieval Warfare
Videoer Chivalry: Medieval Warfare