Cities: Skylines Deluxe Edition

Cities: Skylines Deluxe Edition
Cities: Skylines Deluxe Edition
Cities: Skylines Deluxe Edition
Cities: Skylines Deluxe Edition
Cities: Skylines Deluxe Edition
Cities: Skylines Deluxe Edition
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr131,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Cities: Skylines Deluxe Edition (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Cities: Skylines Deluxe Edition (PC/Mac) fra kun 131kr

Lag en fremragende og perfekt by

By: Skylines handler om å bygge en ruvende Metropol fra grunnen av, eller en haug med jordbruk byer, eller en lav tetthet urbane jungelen. Hele byen design er helt opp til deg!

Føl gleden ved å lage veier, svingete fjelloverganger og flytende landeveisstier. Administrer penger og slå en fin balanse mellom bolig, kommersielle og industrielle samtidig sørge for at du har tjenestene på plass for å gi vann, elektrisitet, offentlige tjenester, parker, torg og skoler. Ved hjelp av fantastiske systemer i byer i bevegelse, har kolossale Order kjøpt en ny dimensjon til offentlig transport med komplekse buss-, tog-og undergrunns systemer. En vellykket by må gjøre det beste ut av disse funksjonene for å unngå massive logjams.

En utrolig verden kompleksitet

Du skal starte med et lite stykke land rundt to kilometer kvadrat og som du får beboere, vil du låse opp flere tjenester og flere fliser som du deretter kan kjøpe for å utvide byer. Cities: Skylines Deluxe Edition har en fullt fungerende dag-og natt syklus. Trafikknivåene er forskjellige under thenight og effektiviteten reduseres. Kjøre så mange besøkende som mulig til byen din og bygge restauranter, barer, kasinoer, hoteller, marinaer, og mange flere.

Bygg fengsler for å håndtere høye kriminalitet, fordi uten effektive politi-og fengsels systemer, vil byen falle fra hverandre. Oppdag helt nye væreffekter som regn, tåkete vær og snø. Bekymre seg om varmesystemer, veivedlikehold, vannrør, og krav i endring med elektrisitet på grunn av været.

Tusenvis og tusenvis av mods

Utvid ditt grunnleggende spill med nye bygninger for boliger, politistasjoner, kommersielle, brannstasjoner, sykehus, nye bransjer, nye industribygninger, nye biler, varebiler, tog, fly, alt mulig! Bruk en rekke mods til å endre hvordan du spiller spillet. Denne delen av Cities: Skylines er det som gjør det så spesielt. Lag tusenvis av bygninger for millioner av beboere. Spesielle mods gi veien justerbare fartsgrenser og innføre Lane skiftende regler til byen slik at du kan fele i timevis bare for å sikre at trafikken flyte ikke forstyrres av noen uansvarlig AI drivere. Det er også mods som skaper hendelser i byen din og simulere rush-hour trafikk. Oppdag en rekke ulike veier som spenner fra smale lav tetthet enveis vei til massive seks-lane motorveier som de i amerikanske motorveier.

En unik by byggeopplevelse

Utforsk alle ytterligere lag av spillets dybde og nyt den utrolige oppmerksomheten på detaljer. Cities: Skylines Deluxe Edition er gøy, fancy og rødmusset brilliant. Dykk ned i verden der er spesialiserte næringer som jordbruksland, gruvedrift eller skogbruk. Hver og en av disse har sine egne krav og produsere sine egne, unike produkter. Planlegg og Tenk på hvordan de skal jobbe i byen din. Tilbring mange timer på en enkelt by før du går videre og prøver noe nytt. Lag alle typer by du vil på en hvilken som helst rik måte.

Cities: Skylines Deluxe Edition

Opplev overlegen kvalitet på by bygging når du konstruerer gater, motorveier, broer og tog spor. Kjøp Deluxe Edition for å få tilgang til ekstra innhold. Få ytterligere, 5 historiske monumenter i spillet, spillets originale lydspor og vakker, digital kunst bok. Fem historiske monumenter i spillet: Eiffeltårnet, Statue of Liberty, Triumfbuen, Brandenburger Tor og Grand Central Terminal. Original soundtrack lagrer 14 eksepsjonelle låter av bakgrunnen, ambient musikk presentert i gameplay. Digital Art Book inkluderer 32 håndtegnet ideer av spillet forskjellige bygninger og vise sin historie.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Cities: Skylines Deluxe Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato: 2015-03-10
Online spill: Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 3.0 GHz - Intel Core 2 Duo / 3.2 GHz - AMD Athlon 64 X2 6400+
Graphics: 512 MB VRAM - nVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5670
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 4 GB HD
System: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1
Other: 64 Bit OS
Språk EnglishFrenchGermanItalianKoreanPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 12ESBR EveryoneUSK 12Online Play
Bildegalleri Cities: Skylines Deluxe Edition
Videoer Cities: Skylines Deluxe Edition