Cities: Skylines - Industries

0solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet.
41% rabattkr288
kr168,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Cities: Skylines - Industries leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Cities: Skylines - Industries foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

On the top menu click on "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Screenshots
 • Video
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet Test product1 aktivert på din Microsoft konto.

Kjøp Cities: Skylines - Industries (PC) fra kun 168kr

I en av de mest dyptgående utvidelsene i Cities: Skylines historie, blir Industry en større og mer meningsfylt del av spillet med denne utvidelsen. Spillere kan tilpasse sine industrielle områder med forsyningskjeder for de fire ulike ressurstyper og unike fabrikker. Godt forvaltet industriområder vil nivå opp og bli mer effektiv. Bortsett fra produksjons kjeder, er det en ny by tjeneste for håndtering av post og lasten flyplassen Letter import og eksport av fabrikken varer. Det er fem nye kart, nye retningslinjer, nye by-tjenester, nye bygninger (inkludert ressurs ekstraktorer, produsenter, lagerbygninger og unike fabrikker) og mer.

 • GJØR DET SKJE
  Følg dine produkter fra høsting til prosessering, lagring og produksjon, deretter transportere dem til kommersielle soner eller eksportere til andre byer.
 • CAPTAIN DIN EGEN INDUSTRIES
  Definer et område med verktøyet for industriområdet og plasser høyt spesialiserte industribygninger for å bygge og administrere produksjonskjeden fra utvinning av råvarer til endelig sluttprodukt. Industriområder er delt inn i fire typer basert på den naturlige ressursen de behandler: landbruk, skog, malm og olje. Disse områdene kan nivå opp ved å nå produksjoner mål og bemanningskrav.
 • BYGG DET OPP, BUTTER CUP
  Nye industrielle bygninger inkluderer ekstraktorer, lageranlegg, prosessering og hjelpe bygninger, industrielle rekvisitter og veier. Unike fabrikker, som mat, leketøy, møbler, bil og elektronikk produserer luksus produkter, og krever et stort antall arbeidere, vann og elektrisitet, samt innspill fra din industri.
 • SEND DET
  Administrere trafikk og logistikk med industrielle varehus og bruk av nye Cargo Services inkludert en Last flyplass.
 • GÅ POSTAL
  Øk borgerne trivsel med postlevering og samling tjenester. Post sortering fasiliteter håndtere post mellom eksterne tilkoblinger og postkontorer, og nye post van og Truck kjøretøyer aktivere vognen.
 • WONK HARDT
  Tre nye bransje policyer og fire retningslinjer for hele byen, inkludert Workers'Union, sortering, bompenger, Wi-Fi, logistikk, arbeidssikkerhet og automatisering.
 • FEM NYE KART
  Disse nye kartene er rike på naturressurser, transportmuligheter og industrielle muligheter, og de har alle de riktige tingene.
Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Cities: Skylines - Industries til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Cities: Skylines - Industries