Cities: Skylines

Spar kr 88 nå!
Cities: Skylines
Cities: Skylines
Cities: Skylines
Cities: Skylines
Cities: Skylines
Cities: Skylines
Cities: Skylines
Se Video
1solgt!
43% rabattkr200
kr112,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Cities: Skylines leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Cities: Skylines (PC / Mac) foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Cities: Skylines (PC/Mac) fra kun 112kr

Cites: Skylines er en moderne ta på den klassiske bysimuleringen. Med en helt ny mekanikk av en Tycoon-type spill, er det allment vurdert som den beste bysimulatoren oppdatert. Hvis du vil sjekke om du kan være en ordfører, så er dette et spill for deg. Det kommer til å sette dine ferdigheter i test.

Cites: Skylines har den beste simuleringen av trafikken.

En av de største problemene knyttet til de fleste bysimulatorer var mangel på riktig trafikk. Ja, det var biler, busser, tog osv. Som reiser gjennom byen. Det føltes imidlertid kunstig. Biler oppførte seg ikke som de burde. Men takket være opplevelsen Paradox oppnådd under produksjonen av Cities in Motion, kunne de skape en realistisk trafikkmodell. Hva betyr det i praksis? Du må ta vare på riktig veiinfrastruktur. Dårlig planlegging kan føre til trafikkork, noe som kan skade fortjenesten.

Cites: Skylines tilbyr et veldig fint verktøy for modders

Med verktøyet for modders kan spillerne lage egne kart, bygninger etc. Det eneste som kan stoppe deg er din egen fantasi. Den beste delen av det er imidlertid at du kan presentere prosjektene dine på Steam-verkstedet. Dermed kan andre spillere laste ned den og gi deg en mening. Hvem vet, kanskje prosjektet ditt skal implementeres som en DLC?

Betydningen av dagens syklus

Kanskje det mest interessante aspektet av Cities: Skylines gameplay er dag og natt syklus. Dagsyklusen har stor innflytelse på det. Om natten blir trafikken mye mindre. Videre vil mange av fabrikkene mv arbeide med lavere effektivitet. Som borgmester må du ta hensyn til dette aspektet. Tross alt, vil du se byen din blomstre, ikke sant?

Viktige funksjoner

  • En realistisk trafikkmodell - Du kommer til å føle at du er i en ekte by . Infrastrukturen kommer til å ha stor innvirkning på potensiell suksess eller fiasko.
  • Et perfekt verktøy for moddere - Spillet lar deg lage dine egne kart og bygninger. Hva annet trenger du?
  • En viktig dagsyklus - Dag og natt har stor innflytelse på trafikk eller oppførsel av arbeidere. Husk på det.

Cites: Skylines (PC) for Steam plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen  gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2015-03-10

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Cities: Skylines til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Cities: Skylines
Videoer Cities: Skylines