Company of Heroes 2

Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Se video
0solgt!
Spar 48%kr230
kr119,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Company of Heroes 2 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Company of Heroes 2 (PC / Mac) foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Company of Heroes 2 (PC/Mac) fra kun 119kr

Eastern Front-stedet der menneskeheten dør

The Eastern Front er noe alle ønsker å glemme. Folk blir til demoner, tap av menneskelighet og mangel på håp. Det var helvete på jorden og Company av Heroes 2 ønsker å vise dette så nøyaktig som mulig. Du er Lev Abramovich Isakovich, en sovjetisk hær løytnant som var låst i fengsel i Sibir. En hær offiser interrogates deg og du forteller historien, som er presentert i atten forskjellige oppdrag.

The Third Reich hæren er din viktigste fiende, men snart du kommer til å lære, at de ikke er den eneste. Tøff, russisk vinter kan drepe soldatene dine så fort som kuler. Videre er dine offiserer bruker moralsk tvilsom taktikk. Du kan ikke falle tilbake. For generaler det tilsvarer desertering, dermed du kommer til å bli skutt umiddelbart av dine egne kamerater. Eastern Front skal vise deg hvordan skrekk krigen virkelig se ut.

Du vil se at soldatene dine blir drept bare fordi de prøvde å redde deg. Du kommer til å bli tvunget til å brenne hus med landsbyboere inne. Død og forfall kommer til å følge dine hvert trinn. Krigens horror var aldri så nær før. Er du klar til å innse det?

Company av Heroes 2 er et realistisk RTS

Mens RTS sjangeren er langsomt døende, skjøvet ut av andre typer strategiske spill, Company av Heroes 2 viser at det fortsatt er mulig å lage en moderne RTS. Takk til Essence 3,0 motor og TrueSight. Takket være TrueSight har hver enhet et individuelt syn som er basert på mange faktorer. Været, miljø, posisjon av dine tropper eller til og med type av enheten har en stor innflytelse på synet. Hvis du ønsker å vinne dine kamper, så må du ta dette aspektet i betraktning.

Essence 3,0, derimot, gir deg en mulighet til å ødelegge nesten alt. Fiendtlige tropper gjemmer seg i kirken og du er ikke i stand til å komme nær på grunn av snikskyttere? Vel, så bruk dine tanker å bare ødelegge bygningen, og dermed drepe alle fiender inne. Bryte veggene, sprenge broer, la artilleri hull i midten av slagmarken. Du kan også brenne opp isen, å synke fiendens tank. Miljøet er din venn i dette spillet. Bruk den til å oppnå fordelen under en kamp.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Company of Heroes 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer steam klient.
Bildegalleri Company of Heroes 2
Videoer Company of Heroes 2