Conan Exiles

Conan Exiles
Conan Exiles
Conan Exiles
Conan Exiles
Conan Exiles
Conan Exiles
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr203,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Conan Exiles leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Conan Exiles (PC)

I eksil og etterlatt for å dø i et fiendtlig land, er du frigjort av den legendariske krigeren Conan selv. Bruk vettet for å overleve og snu denne situasjonen rundt. Conan Exiles er et Overlevelsesspill basert på den utrolige verden skapt av Robert E. Howard. Er du sterk og bestemt nok til å knuse dine fiender, se dem drevet før deg, og høre lamentation av sine kvinner?

Levende, grusom verden

Den Hyborian Age var ikke en tid for de saktmodig av hjerte og skrøpelig av kroppen. Dette var en tid da monstre utover dødelig forståelse streifet landområder, og banditter eller leiesoldat band håndheves regelen om tyrannisk konger og dronninger. Og du blir kastet rett inn i det verste stedet å være, uten våpen, allierte, eller solid rustning på ryggen. Vel, det er på tide å gjøre noe med det, ikke sant?

Robust konstruksjon

Samle ressurser, låse opp oppskrifter og lage din vei til ære Hvis dette er hvordan du vil gjøre alle i regionen vet du navnet. Bli en legendarisk smed, lage våpen som gjør at din klan å erobre landet. Craft rustning å stå høyt mot dine fiender. Få din klan sammen og bygg et uangripelig tårn, eller en kompleks befestet bosetning på en Cliffside. Little begrenser deg, så lenge du har ressurser og tid. Vil du bygge din fremtid i dette landet?

Blodig, brutal kamp

Økser, sverd, Makes, spyd, buer og mer finnes i Conan Exiles Arsenal. Og hver av dem er fullt i stand til å redusere dine fiender til blodig Gibs hvis du vet hva du gjør. Action pakket og nådeløs, vil kampsystemet gir deg bare crunchy, blodige opplevelsen du forventer fra en verden av Conan. Lemmer flyr av, hodene blir knust. Det er herlig, og det kan skje med deg hvis du ikke spiller forsiktig. Kanskje en dag vil du bli tøffere enn Conan, så begynn å prøve nå.

Ond, kjempestor fauna

Hyborian alder var en tid før innspilt historie og før noen av de virkelig kjempestore skapningene gikk utryddet. Vær klar til å kjempe mer enn bare gaseller, kaniner og neshorn. Rocknoses er en aggressiv blanding av et neshorn og Triceratops. Shalebacks er massive skilpadder med Simian funksjoner, og de vil jakte deg ned og drepe deg hvis du selv kommer i nærheten. Hvis du føler deg spesielt suicidal i eksil land, er det drager å drepe, også. Og de dør ikke like lett som i noen andre spill, heller.

Spill som du vil

Conan Exiles (PC) tvinger deg ikke inn i en forhåndsdefinert modus. Spill på offisielle servere, på private servere, vert du eier, spille alene, eller få et par kamerater for en co-op. Du bestemmer hva du vil at eksil til å bli like, og alle verktøyene til å forme din erfaring er fritt tilbys. Hosting din egen server med din egen tilpassede regler har ikke vært så lett på lenge, alle for å la deg starte eventyret så snart som mulig. Vil du gjøre ditt preg på en annen verden, eller gjøre eksil landene virkelig din egen?

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Conan Exiles til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-01-30
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Quad Core i5 or AMD equivalent
Graphics: Nvidia GeForce GTX 560 (1GB) or AMD equivalent
Memory: 6 GB RAM
Diskspace: 50 GB
System: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
Other: Broadband Internet connection
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Conan Exiles
Videoer Conan Exiles