Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Se video
2solgt!
Spar {percentage}%kr
kr313,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy (PC)

Utarbeidet av stedfortredende visjoner Studio, den Crash Bandicoot N. Sane Trilogy inkluderer remastret versjoner av de tre klassiske titler: Bandicoot, cortex streik tilbake og skjev. Det betyr ganske enkelt at din favoritt marsupial, Crash Bandicoot, er tilbake, klar til å sjarmere deg med sin uimotståelige energi!

Regn på cortex's parade!

Husker du Crash? Din favoritt Bandicoot er tilbake! Forbedret, betatt og klar til å danse! Spille spill med dine fiender, beseire dem med vidd og smidighet. Spinn, hopp, få Wumpa frukter og Fortsett og ta på deg ulike krevende utfordringer!

Overvinne mange hindringer, inkludert gigantiske steiner rullende mot deg. Smash kasser og avslører AKU AKU masker. Oppdag ekstra frukt, ekstra liv, og andre bonuser, men se opp for bombene! Oppdag et helt nytt vanskelighetsgrad, siden Crash Bandicoot N. Sane Trilogy har raketter, roboter og lasere. Erobre det hele for å stoppe de ondskapsfulle planene til cortex som har til hensikt å ta kontroll over verden.

Bring tilbake minnene!

Husk den første Crash Bandicoot spillet utgitt i 1996? Tittelen var en stor hit og solgte nesten 7 millioner eksemplarer over hele verden! Du kontrollerer modig Crash prøver å holde av den ondskapsfulle legen cortex og lagre andre dyr fra å bli forvandlet til menneskelige hybrider. Handlingen finner sted på den fiktive Wumpa Islands ligger nær den australske kysten.

I Crash Bandicoot 2: cortex slår tilbake, er de to figurene tilbake, stående foran en tøffere utfordring! Denne gangen er det ikke cortex som truer verden, men en enorm solenergi storm på vei mot jorden. Crash nok en gang har til å ta saken i egne hender og finne 25 unike krystaller, som vil hjelpe cortex lage en maskin som vil stoppe den forestående død!

Den tredje delen av trilogien introduserte Coco-Crash søster, ivrig etter å hjelpe broren finne krystallene igjen og forhindre cortex og den onde guden uka uka fra suggererende og slaveri jordens innbyggere! Crash Bandicoot: skjev foregår under ulike historiske perioder, kaster hovedpersonene fra den kinesiske mur til middelalderslott!

Nyt eventyret i enestående kvalitet!

Med hukommelsen uthvilt, nå forestille opplever alle disse sprø opplevelser i 4K og 60 FPS. Synes awesome? Sjekk ut remastret versjon av Crash Bandicoot N. Sane Trilogy og nyte overbevisende gameplay i den nye visuelle kvalitet!

Og det er ikke engang all denne utgaven bringer deg! Sjekk ut den nye Time Trial-modus tilbyr en helt ny utfordring og nyte den forbedrede lagring systemet slik at du kan lagre spillet fremgang når du vil!

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Språk EnglishFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Videoer Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy