Cuphead

Cuphead
Cuphead
Cuphead
Cuphead
Cuphead
Cuphead
Se video
4solgt!
kr379,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Cuphead leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Cuphead

Cuphead er en løpe og gevær videospill utviklet og publisert på ulike plattformer, inkludert PC av StudioMDHR i 2017. Spillet ble først unnfanget som et lite indie-prosjekt, men etter utgivelsen viste seg å være et verdensomspennende fenomen og en stor kommersiell suksess og en fan-favoritt tittel. I spillet, kan spilleren styre en animert figur kalt Cuphead i Single Player eller Cuphead og hans bror Mugman, i stor co-op modus med en venn. Plottet avslører at brødrene mistet en gamble mot djevelen på kasinoet hans og trenger å reise gjennom et animert land Inkwell Isles å se etter dem som gjeld deres sjeler til djevelen.

Som en typisk plattform kjøre og pistol spillet, lar Cuphead spillerne til å skyte eksplosjoner fra sine karakterer, hoppe, løpe og klatre ulike strukturer for å flytte. Etter hvert nivå, tegnene må møte en sjef, som må bli beseiret for å ta sin "gjeld" tilbake til djevelen. Cuphead har blitt opprettet i gummi slangen stil animasjon som oppsto i 1930 og er preget av sine utfordrende vanskeligheter, nostalgi følelse og morsom historie.

Cuphead gameplay handler om kampene mektige sjefer

Cuphead gameplay kan sammenlignes med 2D action plattformspill, ligner på spill du kanskje kjenner fra gylne ÆRA av snes og PSX. Det er imidlertid en forskjell som bør tas opp. De fleste nivåene er faktisk boss kamper. Det er 19 sjefer, hver og en av dem har et nivå designet bare for dem.

Ikke bare de er nydelige, men det kan også sees lett at de er en hyllest til tegneserie klassikere. For eksempel er det Wally kakene som kan minne deg om Woody Woodpecker. Videre, i spillet du kommer til å kjempe mot Sea Witch kjent som Cala Maria. Hvis du under kampen kommer til å tenke på Ursula fra Little Mermaid så vet du hva vi snakker om.

Alle sjefer er forskjellige og hver kamp er en utfordring, vanligvis bestående av tre til fire faser. Ikke bare du må oppdage mønstre av angrep av dine fiender, men også utarbeide en skikkelig strategi. Husk at Cuphead har forskjellige krefter og våpen. Et riktig valg er en stor del av din potensielle suksess.

Noen kamper i Cuphead kommer til å få deg til å skrike i kval som allerede legendariske Dr. Kahl ' s robot eller King Dice. På den annen side, kan sterk følelse av tilfredshet etter at du beseire dem ikke sammenlignes med noe.

Ulike vanskelighetsgrader

Cup hodet gir deg tre forskjellige vanskelighetsgrader. Det er en enkel modus som kan sammenlignes med en tutorial. Sjefer har mindre faser der, er det lettere å unngå angrep, de har mindre HP og de kan ikke angripe deg tilfeldig. Vanlig modus er som navnet antyder normal vanskelighetsgrad.

Du må beseire hver sjef i denne modusen for å låse opp ekspertmodus. Her er øyeblikket når den virkelige moroa begynner. Sjefer er vanskeligere enn før, deres angrep er veldig vanskelig å følge, og de skyter mer prosjektiler på deg. Er du klar til å ta utfordringen?

Pretty grafikk

Cuphead kan ikke forveksles med andre spill. Den grafiske stilen kommer til å minne deg om æra av Walt Disney tegneserier fra tidlig 30-40s. Takket være dette, grafikken er tidløs og du kommer til å elske dem. Tross alt Cuphead handler ikke bare om utfordringen, men også om reise tilbake i tid til retro tegneserier. Hva annet trenger du egentlig trenger?

Cuphead mottakelse

Cuphead fikk kritikk fra både spillere og spill kritikere og journalister. Spillet viste seg også å være en stor kommersiell suksess, og solgte mer enn 3 000 000 eksemplarer verden over. De fleste spillere påpekte Cuphead ' s 1930 ' s tegneserier inspirerte bilder og vanskelighetsgraden, som den sterkeste aspektene av spillet. Den gummi slange animasjon implementert inn i spillet, sammen med musikk, brakte en viss nostalgi som gamer samfunnet fullt omfavnet. Kritikere roste også spillene co-op modus med en delt skjerm alternativ, som har blitt sagt å være en av de beste av tiåret.

Game priser på Spillhandel.no

Hvis du er ute etter en cuphead nøkkel fra verifiserte selgere for svært gode priser, så er Spillhandel.no et bra sted for deg. Du kan også bruke søkeverktøylinjen til å lete etter salg eller lignende spill som Cuphead

Viktige funksjoner

  • 19 utrolige sjefer. Hver med sitt eget nivå.
  • En hyllest til gamle tegneserier.
  • Vakker tegneseriegrafikk ligner på tegneserier fra tidlige år av eksistensen av animasjon.
  • Tre forskjellige vanskelighetsgrader for deg å velge. En enkel vanskelighet som kan sammenlignes med en tutorial, en vanlig modus og ekspertmodus. Den siste er en virkelig utfordring for de beste spillerne.
  • Interessante hjelpemidler av alle dine fiender. Mange av dem er inspirert av figurer kjent fra gamle tegneserier som Woody Woodpecker eller Ursula.
  • En co-op modus der du kan ta på sjefer med din beste venn.

Cuphead (PC) for Steam er et digital nedlasting produkt. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2017-09-29

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Cuphead til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-09-28
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core2 Duo E8400, 3.0GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+, 3.0GHz or higher
Graphics: Geforce 9600 GT or AMD HD 3870 512MB or higher
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 20 GB
System: Windows 7
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 3
Bildegalleri Cuphead
Videoer Cuphead