Dark Souls 3: Season Pass

0solgt!
Spar 16%kr266
kr223,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Dark Souls 3: Season Pass leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Dark Souls 3: Season Pass

I Dark Souls 3 alt er mot deg

Spillet tar en plass i Kongeriket Lothric. Du må overleve innkommende apokalypsen. Verden som du vet det kommer til å øde og løpe tørr. Med mindre du skal gjøre noe med det. Den brutale konflikten mellom brann alderen og personer med en mørk side må stoppes. For å gjøre dette må du møte Lords of slagg. Mektige helter som koblet den første flammen og forlenget Age of fire, og dermed ødelegge balansen mellom lys og mørke. Er du klar til å ta på deg slike vanskelige oppgaver?

I Dark Souls 3 du kommer til å dø mye

Generelt, er en av de viktigste aspektene ved Dark Souls serien gameplay vanskelighetsgraden. Du kommer til å dø mye. Faktisk, i løpet av ditt første spill kan du bli drept i begynnelsen av spillet. Det kan høres irriterende, men du kan ikke være mer feil om det. Vanskeligheten av Dark Souls 3 er noe du kommer til å elske. Spillet er rettferdig. Derav alle dødsfall er resultatet av dine egne feil. Hver kamp er en utfordring, alle sjefer er minneverdig. En suksess er opptjent og det føles bra.

Dark Souls 3 tilbyr samarbeidsmodus

I Dark Souls 3 nesten alt kommer til å prøve å drepe deg. Noen ganger kan en utfordring være for problematisk å ta den på alene. Dette er grunnen til at Dark Souls 3 gameplay gir deg komplekse og riktige co-op hvor du kan omgå gameplay mekanikk du allerede kjenner fra co-op i tidligere avdrag og spille med dine beste venner.

Det bare ting du har å gjøre er å input koden under nettverk tab inne valgmulighetene. Husk selv at systemet er balansert. Sterkere helter er skalert ned til de svakere. Etter at alle spillet ikke kan være for enkelt, ikke du tror? Likevel skjønt, med dine venner vil det være lettere å møte sterkest av sjefer.

Et nytt spill + for en skikkelig utfordring

Når du er ferdig med spillet for første gang er det mulig å starte et nytt spill +. I Dark Souls 3 under nye spill + du skal holde utstyr og oppgraderinger og forbruksvarer. På den annen side spillet kommer til å bli mye vanskeligere. Spillet kommer til å bli hardere og hardere opp til 7 nye spill +. Hvis du skal se etter en virkelig hard kamper så det nye spillet + er en perfekt ting for deg.

Hvis du selv om at normal Dark Souls 3 gameplay var vanskelig da du ikke har sett noe ennå. Du kommer til å dø, spytte med blod, men du vil bli veldig fornøyd med hver seier. Den beste felling i livet ditt.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Dark Souls 3: Season Pass til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5 2500 3.1 GHz / AMD A8 3870 3,6 Ghz
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 / ATI Radeon TM HD 6870
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 50 GB HD
System: Windows 7 SP1 / 8.1 / 10 (64-bit only)
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 16Online PlayViolence
Bildegalleri Dark Souls 3: Season Pass