Dead by Daylight Deluxe

Dead by Daylight Deluxe
Dead by Daylight Deluxe
Dead by Daylight Deluxe
Dead by Daylight Deluxe
Dead by Daylight Deluxe
Dead by Daylight Deluxe
Se video
0solgt!
Spar 21%kr212
kr167,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Dead by Daylight Deluxe leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Dead by Daylight Deluxe

Dead av Daylight er en FPP/TPP SURVIVAL horror PC spill utviklet av atferds interaktiv og utgitt av Starbreeze. Spillet kan spilles utelukkende som en 5 person multiplayer, med en av spillerne kontrollere en morder og andre som spiller som de overlevende og prøver å unngå fangst. Spillet er satt i en serie på 11 riker, hvor spillerne engasjere seg i en dødelig spill av katt og mus.

Deluxe Edition

Selv om det ikke er rikt på nytt innhold i spillet Dead av Daylight-Deluxe Edition inneholder noen materialer som fans av basespillet kan være interessert i. Bortsett fra selve spillet, Dead av Daylight-Deluxe Edition inneholder digitale artbook, hvor spillere kan finne karakter og plassering design, og se hvordan de endres gjennom hele utviklingsprosessen. Deluxe Edition inkluderer også spillets lydspor, som sikkert vil passe alle horror tema fest. Bortsett fra Dead av Daylight-relatert innhold, den Deluxe Edition inneholder to unike masker for andre Starbreeze Studio's Game-LØNNING 2.

Gameplay

DbD har to forskjellige gameplay stiler. Som en overlevende i slakting riket, må spilleren reparere generatorer for å drive opp dørene, som vil føre dem ut av arenaen. Spilleren kontrollere morderen vil jage andre spillere og prøve å ofre dem til Entity-"Gud" av spillet. Overlevende er i stand til å bruke ulike objekter på arenaen for å stall morderen, samt gjemme i skapene for å unngå fangst.

Historien

Foretaket, en ondskapsfull guddom, er våken igjen. Den grusomme uhyrlighet bruker sine fryktelige krefter til å tilkalle folk til dimensjonen den skapte. De uskyldige blir byttet av seriemordere, som vil gjøre alt de kan for å ofre de overlevende, og dermed slukke foretakets blodtørst. Kan fanget overleve natten av slakting og fullføre Entity's prøvelser, eller vil de være døde av dagslys?

Resepsjonen

Dead av Daylight mottatt positive kritikker fra kritikerne. Mange roste spillet mekanikken i spillet, inkludert co-op-systemet og ulike erfaringer mellom å spille som en overlevende og morderen. Blant de mest roste aspekter av spillet var atmosfæren, skapt av Omgivelses lydene av spillernes omgivelser, forsterket av den forferdelige soundtrack og blodig design av riker og Killer tegn.

Hver fan av survival horror videospill bør vurdere å kjøpe Dead av Daylight. Opptreden Interactive's produkt er langt mer enn bare et spill, though. Med det ambient musikk, kjøling atmosfære og følelse av angst siver i fra hvert hjørne, kan DbD lett bli kalt en opplevelse.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Dead by Daylight Deluxe til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-06-13
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3-4170 or AMD FX-8120
Graphics: GTX 460 1GB or AMD HD 6850 1GB
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 15 GB
System: 64-bit Operating Systems (Windows 7, Windows 8 & Windows 8.1)
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapanesePolishRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Dead by Daylight Deluxe
Videoer Dead by Daylight Deluxe