Dead by Daylight

Dead by Daylight
Dead by Daylight
Dead by Daylight
Dead by Daylight
Dead by Daylight
Dead by Daylight
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr148,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Dead by Daylight leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Dead by Daylight (PC)

Dead av Daylight (PC) er en asymmetrisk multiplayer survival horror spill. En gruppe på opp til fire overlevende prøver å flykte fra et marerittaktig sted hvor en overnaturlig mektig morder prøver å ofre dem til en ondskapsfull Gud. Dead by Daylight tillater spillerne å spille begge sider av klassiske slasher film historier, og smake på angst og kraft av overlevende og mordere hhv.

Fem overlevende

Basen versjon av Dead av Daylight har fem forskjellige personer som ble dratt inn i mareritt riket hvor de blir tvunget til uendelige kjøre fra kjempestore mordere. Dwight Fairfield, meg Thomas, Jake Park, Claudette Morel, og Nea Karlsson er folk fra svært ulik bakgrunn, og med svært forskjellige talenter, men en ting som holder dem likt er å være en del av et sykt spill utført av en ondskapsfull enhet.

Fire mordere

For å motvirke støpt av spillbare overlevende, tilbyr kjernen spillet en dristig spiller et utvalg av fire mordere. Fangst mannen, i stand til å forlate snarer å skade og forsinke ofrene, en snikende Wraith, teleportere sykepleier, og til slutt hillbilly med sin motorsag og ondskapsfulle hammer. Hver av dem spiller på en klassisk slasher killer trope, og hver har sin egen måte å finne og drepe sine ofre. Hvilket merke av morderen gjenklang best med favoriserte playstyle? Finn ut selv.

Prosedyremessig genererte kart

Base-versjonen av Dead by Daylight har fire forskjellige steder, hver delt inn i flere kart brukt som en ramme for Prosedyremessig genererte nivåer. Du vil aldri løpe eller jakte på samme kart, men noen ting forblir konstant: offer kroker, generatorer, og følelsen av døende håp. Hvem vil ha overtaket når ingen av sidene har tidligere kjennskap til jaktområdet?

Dead av dagslys gameplay: overlevende

Spille som den overlevende er en opprivende opplevelse. For å unnslippe må du fikse generatorer, men jo nærmere du er til å fikse en, jo mindre sannsynlig er det at du skal legge merke til morderen nærmer deg. Morderne er raskere enn deg, så du må utmanøvrere dem og kaste hindringer i veien. Du kan kjempe fri for sitt grep eller fra offer kroken, men vil du være sterk nok etter at alle feller og nær kontakt for å flykte før foretaket hevder din essens?

Dead av dagslys gameplay: killer

I Dead by Daylight kan du føle deg som Michael Myers, Jason Voorhees eller Leatherface. En brutal morder som ikke kan bli beseiret og alltid synes å være avsluttende i uansett hvor hardt ofrene kjøre. Spor steinbruddet med lydene de utilsiktet gjør. Bruk unike krefter og evner til å lukke avstanden, bedre snare dem, eller flate ut drepe dem i et enkelt strøk. Har du det som trengs?

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Dead by Daylight til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-06-13
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3-4170 or AMD FX-8120
Graphics: GTX 460 1GB or AMD HD 6850 1GB
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 15 GB
System: 64-bit Operating Systems (Windows 7, Windows 8 & Windows 8.1)
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapanesePolishRussianSpanish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18FearOnline PlayViolence
Bildegalleri Dead by Daylight
Videoer Dead by Daylight