Deathgarden: BLOODHARVEST

0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr75,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Deathgarden: BLOODHARVEST leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Deathgarden: BLOODHARVEST (PC)

EN MØRK OG HENSYNSLØS DYSTOPISK UNIVERSE

I en mørk, dystopisk framtid, er verden delt. Bare noen få anses verdige gis tilgang til Enclave, en overdådig trygg havn, mens resten er forbannet til en nesten viss død i slummen. Den eneste måten å få rett til et bedre liv og nå Enclave er å møte jegeren og sette sitt liv på linjen i en hensynsløs spill av blod.

Deathgarden™: BLOODHARVEST er en multiplayer Survival action spill der en hensynsløs jeger spor og kanoner ned scavengers, desperate individer prøver å overleve og unnslippe Deathgarden.

Bloodharvest

I dette fartsfylte overlevelses spillet må en ustoppelig jeger spore opp og drepe scavengers, som desperat prøver å unnslippe sin tormenter. Kvikk scavengers må smug utforske Deathgarden, i håp om å samle og levere nok blod til å åpne utganger og komme ut i live.

Unike tegn & playstyles

Hver jeger og gatefeier har unike krefter og passelig loadouts. Oppgrader karakterene dine og Lås opp høyere progresjons nivåer ved å bruke dine hardt opptjente ressurser og fullføre utfordringer.

Panisk og brutal gameplay

Renovere for blod i tredje person eller jakten på drap i første person. Spillere må tenke fort og handle raskt hvis de skal lykkes i arenaen. Jegere, som eneste mål er å spore opp og drepe scavengers, kontrollere spillefeltet ved å sette opp dynamiske feller for deres byttedyr. Med jegere netto noensinne lukking i rundt dem, må scavengers levere blod og samle ressurser, mens håper å overleve høy intensitet jager.

Tematiske hager

Hver tematiske kartet er Prosedyremessig generert og har en direkte innvirkning på din erfaring. Som jegere og scavengers, må du tilpasse din playstyle og strategi til kartet der du spiller. Værforhold, synlighet, strukturer, vegetasjon og høyder vil variere sterkt og påvirker spillopplevelsen på meningsfulle måter.

Som Deathgarden fortsetter å vokse, er du bundet til å møte nye jegere og scavengers, oppdage nye kart, eksperimentere med nye våpen og krefter, og ta på flere utfordringer og sesongmessige hendelser som vil berike din spillopplevelse.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Deathgarden: BLOODHARVEST til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-2500K or AMD FX-8120 Eight-Core
Graphics: Nvidia GeForce GTX 770 or AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 20 GB available space
System: Windows 7, 8, 8.1, x64
Other: directx
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanRussianChinese
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Deathgarden: BLOODHARVEST