Destiny 2

Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Se Video
1solgt!
-52% rabattkr349
kr529,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Blizzard


Destiny 2 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Destiny 2 foregår via Battle.net. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Battle.net.

Hvordan aktivere via Battle.net?

Aktivere spill på Battle.net

Key aktivering

1. Gå til: http://www.battle.net/

Log in med ditt brukernavn / passord (opprett en bruker hvis du ikke har en).

2. Trykk på "Add a game key".
3. Løs inn din kjøpte kode

Du kan nå trykke på Start nedlastning av produktet.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Destiny 2 fra kun 529kr

Tårnet har falt, reisende er fanget og Vanguard er spredt over systemet. Destiny 2 er et oppfølger til Bungies blanding av MMORPG og første person shooter. Nye våpen, ny mekanikk og ny historie venter på deg i Destiny II .

Historie fortsetter

En ny katastrofe rammet Foresatte snart etter begivenheten til Destiny fullt utfoldet. De brutale kabalkrefter som ledes av Ghaul, har fanget reisende, kuttet sin forbindelse til vaktmesterne. Vanguardene har forsvunnet i solsystemets ypperste rekkevidde, dedikert til å finne ny hensikt og verktøy i fravær av fantastiske krefter gitt av Lyset. Din oppgave er å bringe dem sammen igjen, slik at Cabal kan skyves tilbake med veiledning fra de fineste av sine yrker. Kan du håndtere denne monumental søken før det er for sent?

Fleksible belastninger

Er du ikke lei av klassiske sekundære spesielle våpenbelastninger? Destiny 2 (PC) er også. Nå får du Kinetic, Energy og Power slots, og hvis det passer til din spillestil, kan du sette en snikskytteriffel i hver av dem. Ingen vil fortelle deg at det ikke er tillatt. Bland og match ditt arsenal slik du vil, for å maksimere effektiviteten og nytelsen.

Guidede spill

Er du ny i spillet og trenger noen å vise deg tauene? Eller kanskje du organiserte et klanangrep, men en spiller droppet? Guidede spill er muligheten for deg! Dette matchmaking systemet lar deg gruppere med andre uten mye stress, og la deg se selv hva slags gruppe du skal bli med på et oppdrag. Bli med som søker og samsvare med klan gruppe som aksepterer din inexperience. Bli en guide og vis nye spillere verden av skinnende loot og ærefrykt inspirerende fiender.

Engasjert PvP

Lag opp med tre andre spillere og ta ned fiender i 4v4 PvP. Uavhengig av modusen, er 4v4 veien å gå. Hvis laget deathmatch ikke er din ting, test din koordinering og taktiske skikkelse i Countdown-modusen. Det vil få deg til å forsvare eller angripe foreskrevne steder i en dødelig sløyfe.

Tapt sektorer

Ta opp med venner og gå på eventyr i de tapt områdene for å finne ut hva som ligger under overflaten. Ta opp lyset på hva som var glemt, men pass opp fiender gjemmer seg på slutten. Vil du være modig nok til å hente skatter de beskytter? Lost Sectors er spennende fangehuller laget for grupper. Heldigvis kan guidede spill håndtere LFG for deg helt fint.

Nye verdener å se

Destiny 2-spill tar deg til nye planeter. De viktigste blant dem er planeter der Vanguard bestemte seg for å ta tilflugtssted eller fortsette sin kamp. Du kan finne Zavala på Titan, Io er det nye hjemmet til Ikora, og Cayde-6 løper og går på Nessus. Men de er ikke de eneste stedene du vil besøke.

Nøkkelfunksjoner

Destiny 2 er et førstepersons skytesett i lang fremtid. Reisende som forsterket menneskehetens vekst er fanget, det kraftige lyset drenert, og de mektigste beskytterne har forlatt. Du er helt alene. Lykke til.

Destiny 2-funksjoner

  • Nye belastninger - primære, sekundære, tunge våpenspor blir erstattet med kinetisk, energi og kraft.
  • Bedre historie - Destiny 2 har en filmisk, engasjerende historie som regelmessig leveres til deg.
  • Støtte for klan og matchmaking - Organiser vennene dine med støtte i spillet, og finn grupper for å hjelpe deg med et raid uten komplikasjoner.
  • Nye underklasser - Dawnblade, Sentinel og Arcstrider er nye underklasser du kan spesialisere deg i, hver med en fantastisk ny super.
  • Ta Cabal - Ghaul inn i reisen. Ikke la ham komme unna med det så lett.

Destiny 2 (PC) for Blizzard er et digitalt produkt.

Utgivelsesdato: 2017-10-24

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Destiny 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Battle.net-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Battle.net-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Battle.net PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Battle.net klient.
Bildegalleri Destiny 2
Videoer Destiny 2