Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: Mankind Divided
Se video
1solgt!
Spar {percentage}%kr
kr125,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Deus Ex: Mankind Divided (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Deus Ex: Mankind Divided (PC/Mac)

Hovedsakelig på grunn av det faktum at alle spill fra serien, inkludert Deus ex: Mankind Divided gi deg enorm valgfrihet. Det er ikke bare et FPS spill, men et stealth spill og en action-rollespill også. Det er opp til deg hvis du skal gå våpen lynrask gjennom alle områder, få stille bak fiendens linjer eller bare snakke deg inn.

Det er en av de mest komplekse videospill av sin tid. Det er ingen god eller dårlig måte å spille i Deus ex: Mankind Divided. Det er din avgjørelse hva du skal gjøre. Denne friheten er den primære grunnen til at theseries blir så populær blant spillerne.

Historie

Historien om Deus ex: Mankind Divided finner sted i år 2029 (to år etter Theevents av Human Evolution). Adam Jensen er fortsatt betraktet som en helt etter at han stoppet Hugh Darrow og hisevil ordningen. Dessverre på grunn av Darrow, begynte normale folk å hate utvidet folk og økende handlinger ofracism begynte å skje over hele verden.

Jensen arbeider for tiden i Task Force 29 (en del av Interpol) som omhandler Augmented terrorister, whodecided til tilbakeslag mot rasisme. En dag Jensen (som betyr at du) er sendt til Praha i Tsjekkia toinvestigate Illuminati innflytelse i denne regionen. Synes at du aldri kommer til å være i stand til å frigjøre deg fra Illuminati.

Tegn

Som Deus ex: Mankind Divided er en action rollespill det bør ikke være overraskende at en av de viktigste aspektene ved dette spillet er tegn. Det er mange interessante mennesker du kommer til å møte i spillet. Først er det hovedpersonen, Adam Jensen som har en vendetta mot Illuminati.

Jensen er en arbeiderklasse helt, som på den ene siden ønsker å redde alle, men samtidig, må forholde seg til withracism (han er en av utvidet). Han er en einstøing-type karakter. Du kan imidlertid forme Jensen i henhold til yourown bilde. Så er det sjefen din, Jim Miller.

En profesjonell som endelig begynte å spørre bestillinger fra høyere ups, da han innså at de er morallyquestionable. Du er også kommer til å møte Illuminati lederne kjent som Council of Five. Disse shadyfigures er endelig kommer til å avsløre seg til deg.

Gameplay

Som det ble nevnt før, er spillingen av Deus ex Mankind Divided et par spill i ett. På den ene handyou har handlingen rollespill, på den andre en FPS spill og til slutt et stealth spill. Din oppgave er rett og slett Duta vare på Illuminati, hvordan har du tenkt å gjøre dette? Det er helt opp til deg. Det er mange måter som youcan fullføre hvert oppdrag.

Mankind Divided lagt mye mer vekt på kompleksiteten i kamp og taktikk incomparison til forrige spill. Fiender er smartere, og har kamp muligheter aldri sett før. På otherhand kan du snakke deg gjennom de fleste kampene.

Utmerkelser og anerkjennelse

Deus ex: Mankind Divided (PC) var i stand til å få noen priser som bør nevnes her. Det hadde wonthe best of E3 2015 Award. Videre fikk spillet spillet debatt best Sci-Fi spill belønning i 2016. GameDebate likeledes forsynt det Deus ex: Mankind Divided med det lek av det år premien inne 2016.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Deus Ex: Mankind Divided til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3-2100
Graphics: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870 z 2 GB
Memory: 8 GB
Diskspace: 45 GB
System: Windows 7 64-bit
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18DrugsViolenceBad languageOnline Play
Bildegalleri Deus Ex: Mankind Divided
Videoer Deus Ex: Mankind Divided