Diablo III: Battle Chest

Spar kr 159 nå!
Diablo III: Battle Chest
Diablo III: Battle Chest
Diablo III: Battle Chest
Diablo III: Battle Chest
Diablo III: Battle Chest
Se Video
46% rabattkr343
kr184,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Blizzard


Diablo III: Battle Chest leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Diablo III: Battle Chest (PC / Mac) foregår via Battle.net. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Battle.net.

Hvordan aktivere via Battle.net?

Aktivere spill på Battle.net

Key aktivering

1. Gå til: http://www.battle.net/

Log in med ditt brukernavn / passord (opprett en bruker hvis du ikke har en).

2. Trykk på "Add a game key".
3. Løs inn din kjøpte kode

Du kan nå trykke på Start nedlastning av produktet.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Diablo III: Battle Chest (PC/Mac) fra kun 184kr

Hellens hær er blitt beseiret to ganger av legendariske helter takket være sitt mod, stål og staver. En tredje sammenstøt synes uunngåelig når en ny demonherre flater på den ene siden og en opprørsk aengeleng på den andre. Stå og kjempe en gang til, føre din karakter gjennom blodige slag i Diablo 3 og utvidelsen Reaper of Souls .

Denne produktpakken inkuldes:

  • Diablo 3 - Ond i sin Prime! - Tyve år har gått siden Prime Evils ble beseiret og forvist fra Sanctuary World. Nå må du gå tilbake til hvor alt det begynte - han byen Tristram - og undersøke rykter om en fallen stjerne, for dette er et tegn som End Times har begynt.
  • Reaper of Souls - Ingen kan stoppe døden! - The Prime Evil raser i Black Soulstone, sin essens skriker for hevn og utgivelse. Før gjenstanden kan forsegles for alltid, manifesterer Malthael - dødsengelen - i dødelige rikene med en dødelig ny hensikt: å stjele den svarte Soulstone og bøye sin infernalske kraft til hans vilje.

Mottak av Diablo 3 Battlechest kan betraktes som positivt for blandet en. Selv om de fleste spillere roser pakken levert av Blizzard, er det noen som sier at det ikke er stort nok. Pakken er vanligvis vurdert av spillere og kritikere som veldig komplekse og fylt med godt innhold.

Kjøp Diablo III Battle bryst fra verifiserte selgere på Spillhandel.no for den beste prisene på markedet, inkludert den originale spillutgaven. Videre kan du også bruke søkeverktøylinjen til å lete etter annet innhold, salg knyttet til Diablo 3 eller Diablo game franchise.

Viktige funksjoner

  • Nyt Diablo 3-opplevelsen fullt ut, takket være Diablo III Battlechest av spillet.
  • Stå imot horder av demoner sammen med vennene dine, i en god samarbeidsmodus. Juster vanskelighetsgraden for å gjøre det så gøy som mulig for både deg og dine venner.
  • Besøk det nye tristrammet og lær at demoner aldri forlot stedet.
  • Lagre helligdommen og til slutt sette en stopper for det onde som fortærer denne verden.
  • Nyt en ny klasse - Korsfareren, som er sterkt inspirert av Paladin-klassen fra Diablo II.

Diablo 3 Battle Chest (PC) for Blizzard er et digitalt nedlastingsprodukt.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Diablo III: Battle Chest til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Battle.net-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Battle.net-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Battle.net PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Battle.net klient.
Bildegalleri Diablo III: Battle Chest
Videoer Diablo III: Battle Chest