Diablo III: Reaper of Souls

Spar kr 123 nå!
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of Souls
Se Video
41% rabattkr295
kr172,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Blizzard


Diablo III: Reaper of Souls leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Diablo III: Reaper of Souls (PC / Mac) foregår via Battle.net. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Battle.net.

Hvordan aktivere via Battle.net?

Aktivere spill på Battle.net

Key aktivering

1. Gå til: http://www.battle.net/

Log in med ditt brukernavn / passord (opprett en bruker hvis du ikke har en).

2. Trykk på "Add a game key".
3. Løs inn din kjøpte kode

Du kan nå trykke på Start nedlastning av produktet.

 • Produktinformasjon
 • Screenshots
 • Video

Kjøp Diablo III: Reaper of Souls (PC/Mac) fra kun 172kr

Diablo, nederlagets herre, burde ha gitt opphav til en alder av håp. I stedet har den trukket ut et skyggefullt vesen av enorm kraft, hvis ondsinnede formål ennå ikke er åpenbart. Reaper of Souls, den kommende utvidelsen til Blizzard Entertainments episke action-RPG Diablo III, åpner et mørkt og skremmende nytt kapittel i den pågående konflikten over Sanctuarys dødelige rike. Malthael, den falne arkeengelen av visdom, forsvant lenge siden. I Reaper of Souls vender han tilbake som dødsengelen og griper den svarte Soulstone, som inneholder essensen til Prime Evil. Skulle denne mørke kraften løses ut på verden, vil resultatene være katastrofale.

Heldigvis er en ny helt klar til å bli med i saken og bringe Malthael til rettferdighet til Korsfareren. Kledd i massiv rustning og bærer et ugjennomtrengelig skjold, tar denne nye spillbare klassen inn i kamp med en rekke grufulle og straffe våpen og anvender kraftig kampmagi for å styrke allierte og svekke fiender. Som en nesten ustoppelig kraft av pansrede ødeleggelser, gir korsfareren styrke og allsidighet til noen fest av eventyrere.

Nøkkelfunksjoner

 • Korsfareren går inn i rosen, går sammen med Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk og Demon Hunter.
 • Nivåhetten økt til 70 , slik at spillerne kan nå nye høyder av kraft.
 • Act V fortsetter historien der den forlot i Diablo III, tok spillere fra den legendariske byen Westmarch til de uheldige salene i Pandemonium Fortress.
 • To nye spillmoduser Loot Runs og Nephalem-forsøk Gi morsomme og givende målbaserte utfordringer.
 • Oppgrader til Diablo IIIs Paragon-progresjonssystem legg til enda mer end-game karakterfremdrift og replayability.
 • Nyutviklet loot system dråper & færre, men bedre elementer, givende spillere med nyttige oppgraderinger.
 • Samle sjeldne ting med enestående makten, inkludert spillendring Legendaries.
 • Nye staver og evner for hvert av spillets fem opprinnelige helter.
 • En ny menageri av fiendiske monstre som slaver på sjansen til å feire på Helligdomens helter.

Den Digital Deluxe Edition inneholder en digital kopi av Reaper of Souls, med tre ekstra tegneserier primet for helt nye helter. Den inneholder også følgende innhold i spillet for å hjelpe deg i korstoget ditt mot selve døden:

 • Spectral Hound Minion & amp; Estetiske Artefakter - Lading gjennom Sanctuary med Spectral Hound minion på din side og transmogrify ditt utstyr med en trio av ageless hjelms og et komplett komplement av Malthael-inspirerte våpen.
 • Gjør Goblin Pet til World of Warcraft - Skattgoblin kommer og går gjennom portaler, og stopper for å bli med på skattejaktekspedisjonene dine gjennom hele Azeroth.

Utgivelsesdato: 2014-03-25

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Diablo III: Reaper of Souls til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Battle.net-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Battle.net-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Battle.net PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Battle.net klient.
Bildegalleri Diablo III: Reaper of Souls
Videoer Diablo III: Reaper of Souls