Dishonored: Death of the Outsider

Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Se video
0solgt!
Spar 18%kr319
kr261,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Dishonored: Death of the Outsider leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Dishonored: Death of the Outsider

Jakte ned og myrde Outsider

Arkane studioer plasserer deg i en rolle snikmorder Billie lurer, en sekundær karakter fra det andre spillet. Billy er en kvinnelig bly karakter med en sterk, men stille personlighet. Din søken er å ødelegge den overnaturlige tilstedeværelsen i spillet kalt Outsider. Gled deg over fem oppdrag spredt over flere forskjellige miljøer og dykk ned i den troverdige spillverdenen. Oppdag skjeve, overveldende historier gjemt gjennom fantastiske, mystiske verden.

Særegen kunst-stil grafikk

Opplev et fantastisk eventyr med ypperlig utformede bilder. Alle tegn har en interessant, kunstnerisk og mystisk utseende. Føl ekstraordinær atmosfære og besøke alle mørke hjørner av den vakkert lagde byen. Flytte gjennom gatene befolket med innbyggerne går om sin virksomhet. Traverse smug og hustak strødd med søppel, og leiligheter med eiendeler strødd rundt i en troverdig måte. Oppdag snarveier, avlegger stier, side oppdrag, kontrakt arbeid, svarte markedet, og en alternativ ruter. Hele byen arkitekturen har en utrolig gotisk design som gir en unik karakter til hele gameplay. Nyt utsikten over stormfulle sjøvann mens de rører mot strandlinjer i Karnaka. Kjenn friheten av store områder fylt med perfekt designet lyn.

Bruk de tre kreftene dine

Bekjemp fiendene dine ved å bruke tre mektige krefter: Forskyv, skinn og i en mer. Fortrenge er en flytting makt. Teleport deg selv umiddelbart til et annet område og unngå å bli drept. Skinn gir deg muligheten til mental kontroll ved melee rekkevidde. Det er et første-person deteksjons system som du kan bruke til å tagge fiender og gjenstander. Nytt til serien, din energi bar lades til full, så du vil ikke være på jakt etter potions i dette spillet. Hvis du ikke vil bruke kreftene dine ofte, kan du gjerne spille en Run-and-gun-stil. Hvis du er fancy, Sprint til dine fiender for en rask, Insta-Kill.

Et stealth-basert actionspill

Den eneste loven er loven av bladet ditt. Teleport rundt om i verden, stjeler folks ansikter, og stikke dine fiender i ryggen. Alle disse kreftene bygge super skreddersydd til en leiemorder-noen som er alle, og ingen på samme tid. Bor i skyggene, slitasje fremmede ansikter, drap hvem du velger og snike seg gjennom usynlige stier. Samspillet mellom våpen og krefter er bare glede. Spill Dishonored: Death av Outsider hvis du vil ha et spill som belønner pasienten og kreativ tilnærming, eller spille det hvis du følte at kaos systemet i forrige spillet var harshing din drap Vibe.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Dishonored: Death of the Outsider til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapanesePolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Dishonored: Death of the Outsider
Videoer Dishonored: Death of the Outsider