Doom 3 BFG Edition

Doom 3 BFG Edition
Doom 3 BFG Edition
Doom 3 BFG Edition
Doom 3 BFG Edition
Doom 3 BFG Edition
Doom 3 BFG Edition
Se video
1solgt!
Spar 43%kr215
kr121,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Doom 3 BFG Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Doom 3 BFG Edition foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Doom 3 BFG Edition (PC) fra kun 121kr

Doom 3 BFG Edition er den ultimate samlingen av spill som definerte den første person shooter inkludert Doom, Doom 2, Doom 3, og Doom 3: Resurrection av Evil, og den tapte oppdraget.

Utviklet av ID Software, det opprinnelige teamet er ansvarlig for seriens arv, DOOM 3 BFG Edition funksjoner Steam prestasjoner, forbedret rendering og belysning, og et nytt kontrollpunkt lagre systemet tillater for jevnere progresjon gjennom spillet. ID har finjustert kontrollene for å bringe enda mer intensitet til Doom single og multiplayer erfaring og alle Doom 3 -spill nå har den nye rustning montert lommelykt, slik at spillerne kan belyse mørke hjørner og blast fiender på samme tid.

Doom 3, Resurrection av Evil og den helt nye "Lost Mission" har alle blitt optimalisert i stereoskopisk 3D (på støttet maskinvare), ytterligere fordype spilleren i den demoniske verden av denne skremmende horror mesterverk.

Doom 3 BFG Edition inkluderer et helt nytt kapittel i Doom 3 Experience-"The Lost Mission", med åtte hjerte-pounding Single Player nivåer og en fullstendig ny historie som vil ha spillere igjen på kanten av setene.

Som en spesiell bonus, Doom 3 BFG Edition vil også inkludere den opprinnelige Doom og Doom 2 -spill, gjør det den definitive samling av de revolusjonære spillene utviklet av ID-programvare, studioet som pioner første-person shooter sjangeren.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Doom 3 BFG Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer steam klient.
Bildegalleri Doom 3 BFG Edition
Videoer Doom 3 BFG Edition