Dragon Age Bundle

0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr65,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


Dragon Age Bundle leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Dragon Age Bundle (PC)

Dragon alder Origins

Når historien forteller historien om den femte sykdom på planter, hva vil bli sagt om helten som snudde tidevannet mot DARKspawn? Bestem din arv og kjempe for Thedas som en edel dverg, en alv langt hjemmefra, en mage lærling, eller en tilpasset helten i ditt eget design. Opplev mange unike opprinnelse historier på din søken for å forene kongedømmene og beseire en eldgammel ondskap.

Bestem din opprinnelse. Tilpass helten din fysiske utseende og karakter justering, men Velg med omhu. Din rase og kamp klasse vil definere din opprinnelse, både innenfor Thedas og utover. Valg bestemmer hvor du begynner din reise og fremtidige interaksjoner.

Bygg lojalitet. Rekruttere over et halvt dusin partimedlemmer, inkludert Mages, dødelige snikmordere, en Berzerker dverg, og en kriger fra giganten Qunari rase. Med så mange forskjellige personligheter, må du se dine ord for å bygge tillit, lojalitet, og kanskje til og med romantikk.

Gjør hvert trekk teller. Kombiner dine egne bevegelser med de av dine lagkamerater for å bygge et melee angrep. Kjemp i sanntid med hardtslående streiker, eller Tildel individuelle bestillinger til lagkamerater for en mer taktisk tilnærming.

Dragon alder 2

Du er Hawkes, en flyktning som søker å unnslippe DARKspawn-plaget land Felderen og bli Champion av Kirkwall. Rise to Power og kjempe episke kamper samtidig ta avgjørelser som bestemmer løpet av sivilisasjonen. Din streben etter makt begynner nå. Hvordan vil du forsegle din plass i historien?

Spillfunksjoner:

Filmatisk historiefortelling. Opplev et ti år med kamper og intriger takket være en ikke-lineær fortelling som gjør at handlingen kommer. En redesignet dialog system gir mer kontekst til dine beslutninger og hjelper spillerne lage en fullt realisert, multi-dimensjonale karakter.

Tilpass kampen. Dusinvis av magi og tre kamp ledsagere gir spillerne uendelige muligheter i kamp. Hold deg i øyeblikket med fartsfylt action kamp, eller pause slaget og gjøre hver bevegelse telle ved å utstede individuelle bestillinger.

Gjør større trekk. Dine handlinger bærer større vekt enn noensinne, og du må tenke langsiktig fordi du har et helt ti år å nå målet ditt. Hver dialog og kamp avgjørelse påvirker din posisjon med partimedlemmer. Maksimere vennskap åpner opp flere alternativer.

Dragon alder inkvisisjonen

Når himmelen åpner opp og regner ned kaos, trenger verden helter. Bli frelser Thedas i Dragon alder: inkvisisjonen. Du er Inquisitor, med oppgave å redde verden fra seg selv. Men veien videre er brolagt med vanskelige avgjørelser. Thedas er et land av strid. Fraksjoner stadig krig med hverandre selv som en større demoniske invasjon har begynt. Og du? Du og ditt band av Champions er de eneste som kan holde det sammen. Det er din jobb å lede dem... eller falle.

Engasjerende, Choice-drevet narrative-du er ikke bare bestemmer hvem som skal sende inn som kamp i inkvisisjonen, du gjør viktige avgjørelser som forme fremtiden for Thedas. Hvert valg bærer vekt, og dine handlinger kan føre til en rekke utfall. Inkvisisjonen er en svært personlig reise, der en feil flytte kunne sette i gang en rekke hendelser som endrer de fysiske aspektene av verden selv, noe som gjør Thedas-og heltene-føler virkelig unik.

En massiv verden å oppdage-verden av Thedas har aldri vært større eller mer detaljert; Det er vidåpne, og moden for leting. Oppdag fienden holder moden for å ta. Grave opp skjulte grotter fylt med lurking skapninger. Thedas er enorm og farlig, men avdekke hemmelighetene kan stave forskjellen mellom seier og nederlag.

Intens, strategisk Combat-det er ingen feil måte å spille Dragon alder: inkvisisjonen... bortsett fra den måten som får deg drept. Heldigvis, den valgfrie strategiske visningen gir deg en Guds-Eye utsiktspunkt på kamp. Tiden stopper mens du planlegger i denne visningen, men hvis det ikke er din stil, kan du bare tønne fremover, armbrøst lynrask.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Dragon Age Bundle til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Nei
Språk NorwegianDutchEnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Dragon Age Bundle