Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Se video
0solgt!
Spar 15%kr212
kr180,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


Dragon Age: Inquisition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition er den tredje avbetaling av BioWare opprinnelige Fantasy-serien. En massiv splittelse mellom realiteter truer med å rive verden fra hverandre, er konflikten mellom tempelridderne og Mages fortsatt raste, og en større fare lurer i skyggen, samle og ødelegge hærer. Lykke til med å fikse det rotet, Herald av Andraste.

Episk historie

Dragon Age: Inquisition (PC) fortsetter historien om de to foregående Dragon Age-spill, der konfliktene startet i da: Origins og DA2 kommer til å realiseres, og skaper en av de største kriser Thedas noensinne har kjent. Du spiller Herald av Andraste, den eneste personen til å overleve en eksplosjon som knuste grensen mellom den virkelige verden og dimensjonen av drømmer, fade. underveis vil du kjempe demoner, gamle grusomheter, flere drager, floke med ånder, og avdekke hemmeligheter lenge siden glemt av alle.

Command dine styrker

DA: JEG gir deg kommandoen over den voksende Inquisition, gjenopptatt for å bekjempe uroen i Ferelden og Orlais. Du bestemmer selv hvordan du skal håndtere et stadig økende antall kriser som krever din oppmerksomhet. Bestem deg for om du vil løse problemer med dine militære styrker, et nettverk eller spioner og snikmordere, eller sølv tunger og traktater av dine diplomater. Manipulere hendelsene fra skyggene, eller stå stolt i rampelyset. Dine avgjørelser forme Inquisition omdømme og tilstanden i verden på mange måter. Hvordan vil du bære denne byrden, Inquisitor?

Taktisk spektakulære slag

Enten du knuse banditter og rogue tempelriddere, demoner, eller massive drager, Dragon Age: Inquisition gameplay vil gi god utfordring å taktisk tenkende. Direkte din fire-person team mot fiendtlige grupper av ulike sammensetning og plukke dine mål basert på posisjonering, utstyr og evner. Skyv Mages å plukke av bueskyttere, la krigeren blokkere skjermet Templar, og har din rogue trakassere dem alle fra sidelinjen. Pause når som helst for å gi pålegg eller se dine hjul frosne mid-spell eller krigere suspendert i luften rett før landing et ødeleggende slag.

Kraftige drager

Hver stor region av DAI har sin egen drage, og de er vanskelige, komplekse boss kamper av en episk skala. Hver drage har en unik design, fra farging, til modell, til evner. Bekjempe den sanne drager av Dragon alder krever stramt samarbeid mellom partiets medlemmer, forsiktig posisjonering, og riktig utstyr. Belønningen? Sjeldne lage ressurser, gull, og kraftige elementer. Er du dristig nok til å teste dine ferdigheter og Team mot mektigste skapninger som noensinne har streifet Thedas?

Dyp karakter tilpasning

Med DAI-tegnet kan du skape et imponerende antall ansikter, som er komplekse nok til å gjenskape mange kjente ansikter eller lage dine egne. For første gang i serien kan du spille som en Qunari, en stor, horn arter etter et odde sett av skikker og overbevisninger. Valg av arter og bakgrunn låser opp spesielle samtalealternativer og kan påvirke spesielle hendelser i krigsrommet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Dragon Age: Inquisition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-08-30
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5 2.0 GHz / AMD 4-Qore 2.5 GHz
Graphics: 512 MB VRAM / AMD Radeon HD 4870 / NVIDIA GeForce 8800 GT
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 26 GB
System: Windows 7 / 8.1 64bit
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18Violence
Bildegalleri Dragon Age: Inquisition
Videoer Dragon Age: Inquisition