Dragon's Dogma: Dark Arisen

Dragon's Dogma: Dark Arisen
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Se video
0solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar {percentage}%kr
kr142,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Dragon's Dogma: Dark Arisen leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet.
Tips en venn

Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC)

Øya Gransys er plaget av monstre, høvding blant dem: en gigantisk rød drage, som angrep landsbyen din og dratt ditt hjerte ut, men du overlevde. Legg ut på en reise for å gjenvinne din skjebne, redde øya fra monstre, og drepe dragen.

Dragon's Dogma: Dark Arisen er en tredje person perspektiv action RPG satt på en stor øy full av hemmeligheter, monstre, og undere. Som en fersk utvalgt helten dine gjerninger vil direkte forme skjebnen til verden.

Robust klasse system

Du kan forme din Dragon's Dogma: Dark Arisen gameplay erfaring med et utvalg av ni unike vocations, hver kommer med sitt eget utvalg av tilgjengelige våpen, rustninger, Trinket og, først av alt: evner. Den første valg av Fighter, mage, eller strider er bare et inngangspunkt før du får tilgang til avanserte vocations.

Become en kriger for å drepe Giant monstre med en massiv to-hånds sverd, trollmann med tilgang til jord-risting staver, eller en Ranger, dødelig med en bueskyting. Eller kanskje en av hybrid vocations appellerer til deg mer, slik at du kan blande funksjonene i to fokuserte klasser. Det beste er at du står fritt til å endre yrke, teste ut forskjellige playstyles på ferie innen rammen av en enkelt omsetnings.

Spektakulære evner

Hvert yrke kommer komplett med et utvalg av spill-skiftende evner både unik for det, og lånt fra andre i tilfelle av hybrid klasser. Utfører perfekte skjold blokker som en fighter, tilegner lagets våpen med Elemental skade som Mystic Knights, eller løs kraftig guidet pil som Ranger. Hver yrke har sin nisje og evner å gjøre å spille det givende og tilfredsstillende.

Spennende historie

Historien begynner når landsbyen den angrepet av en drage som spiser ditt hjerte, og det bare blir sprøere derfra. Underveis vil du møte konspirasjoner, ondskapsfull kulter, gamle krigere, svik, og mørke sannheter. Fortalt i sparsom historieoppdrag og mellomsekvenser, den Mythos og Fate-bundet intriger forme realiteten av Dragon's Dogma: Dark Arisen maler bildet av en fascinerende og nyansert verden.

Den Bitterblack Isle

Dragon's Dogma: Dark Arisen utvides på grunnspillet tilbud om steder og utfordringer med tillegg av Bitterblack Isle, et sted hvor de døde bor. Det er et romslig nytt kart komplett med en labyrint av korridorer, dødelige fiender, og sin egen historie som er av stor interesse for spillerens Arisen. Den dristige som modig stedet kan finne kraftige elementer som gir betydelige fordeler... bør du finne en måte å fjerne forbannelser de bærer.

Utmerket Monster jakt

Tar hint fra Shadow of the Colossus og Monster Hunter serien, Dragon's Dogma: Dark Arisen gjør jakt store monstre det sentrale punktet i spillet sitt. Oppdag svake punkter, unngå eller tank deres mektige evner, og grip på dem for å klatre opp og angripe eller veie dem ned. Hver streik faller med en givende følelse av påvirkning, og effektene er synlige på monstrene, med kuttet lemmer , knust rustning, eller blodige skjule.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Dragon's Dogma: Dark Arisen til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5 660
Graphics: Radeon HD 5870
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 22 GB HD
System: Windows Vista
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Dragon's Dogma: Dark Arisen
Videoer Dragon's Dogma: Dark Arisen