Dying Light: The Following - Enhanced Edition

Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr187,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Dying Light: The Following - Enhanced Edition (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Dying Light: The Following - Enhanced Edition (PC/Mac)

Dying lys: følgende (PC) er den første utvidelsen for Techland's parkouring zombie-killer Dying lys. Hovedspillet protagonist Kyle Crane tilbake og reiser utenfor byen Harran. Han trenger å finne en kult angivelig uimottakelig til zombie pesten før medisin reserver i Harran er helt borte. Så skriv inn buggy, polere dine våpen, og forberede seg til å reise et helt nytt område.

Kjøretøy vandøde-slakting

Leaving den stramme rammen av en by er sjelden klok uten bil. Det er enda mindre klokt, når de landlige områdene du forventer å reise gjennom er fulle av zombier. Det er en god ting, da, at Dying lys: følgende lar deg bygge og oppgradere din egen buggy. Slå en gammel buggy til en motor for ødeleggelse. Oppgrader dens trekkraft, bremser, fjærings motor og Turbo før du starter med våpensystemer. Se zombier falle fra hverandre når du kjører dem, brenne deretter til skarpe, eller elektrisk sjokk dem. Men vær forsiktig: for mye moro og vognen vil kreve reparasjoner eller det vil ikke tjene deg lenger.

Historiedrevet ekspansjon

Kyle Crane kommer tilbake for å fortsette å spare Harran. Når reserver av zombie medisin renne ut, ligger det eneste håp med en mystisk kult ligger langt fra byen. Angivelig de er immune mot pesten, men kan Kyle sikre deres hjelp? Reisen vil ta ham i uventede retninger, la ham møte uventede allierte og nye fiender. Hva vil være avslutningen av historien? Beslutningene du tar vil alltid ha Dire konsekvenser. Kan du ringe?

Nye, mektige fiender

Hvis du er i døende lys's sluttspill du flirer på hvor svake dine fiender er, følgende gameplay bringer utfordringen tilbake. Utkanten av Harran er ikke noe sted for en uerfaren karakter og spiller. For ekstra utfordring prøve og ta ned freak of Nature rasen av zombier: utrolig spenstig og kraftig, som krever godt samarbeid med en like erfaren venn. Hva godt er dine våpen, når de bare sprette rett tilbake, knapt skrape den nye fiender'skjuler? Styrken ligger i samarbeid. Og sprengstoff. Masse sprengstoff.

Innhold å oppdage

Området omtalt i Dying lys: følgende er mye mer åpen enn den stramme rammen av Harran, men det er neppe tomt. Det er et vell av skjulte steder, nødsamtaler, militære cacher og banditt pacification, i tillegg til tidsbestemte utfordringer og leter etter unike, kraftige, eller bare kule oppgraderinger for buggy din. Ikke på noe punkt under følgende kan du føle deg kjedelig. Det er nok innhold til å holde dette spillet om billedlig vandøde i live i lang tid.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Dying Light: The Following - Enhanced Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-02-08
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-2500 3.3 GHz / AMD FX-8320 3.5 GHz
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6870 1GB
Memory: 4 GB
Diskspace: 40 GB
System: Windows 7 64Bit
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPortugueseSpanish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18ViolenceBad languageOnline Play
Bildegalleri Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Videoer Dying Light: The Following - Enhanced Edition