eFootball PES 2020

eFootball PES 2020
eFootball PES 2020
eFootball PES 2020
eFootball PES 2020
eFootball PES 2020
eFootball PES 2020
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr224,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


eFootball PES 2020 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

eFootball PES 2020 (PC)

PES 2020 er en fotball videospill utviklet av Konami og satt til å bli utgitt i september 2019 av samme selskap. Spillet ble laget i samarbeid med Andrés Iniesta, slik at utviklingsteamet å gjøre fotballspillere oppføre seg enda mer nøyaktig og realistisk på banen mens du utfører mer avanserte teknikker for å overvinner rivalene.

Standard Edition

Standard Edition er den grunnleggende utgaven av spillet. I tillegg til innhold som finnes i andre utgaver av spillet, Standard Edition kommer med en rekke ekstra fordeler for deg å nyte. Disse inkluderer to FC Barcelona stjerner, Lionel Messi og Ronaldinho, blir tilgjengelig som lån spillere for 10 kamper, samt 3 kontrakt fornyelser, hver legger 10 uker eller 30 kamper til utvalgte fotballspiller nåværende kontrakt. På toppen av det, du ville likeledes få adgang å 10 ukens av premie agent service, betydning 30 ny spillerne til deres lag, med det vil si 3 av seg å bli garantert å ha deres total snes over 75.

Gameplay

Selv om kjernen gameplay forblir uendret i forhold til tidligere titler fra PES franchise, i eFootball PES 2020 det mottatt noen svært viktige forbedringer og tilpasninger for å gjøre konkurranse opplevelsen enda mer moro enn før.

Finesse dribble med PES rådgiver-Andrés Iniesta

Den mest bemerkelsesverdige endringen er innføringen av en ny dribling teknikk-finesse dribble. Denne avanserte taktikken gjør det mulig å grasiøst omgå motstanderens forsvar som åpner opp en rekke nye strategier for å bruke på banen. For å sikre en naturlig og responsiv bevegelse mens du utfører dribble, vendte utviklingsteamet seg til ingen andre enn den profesjonelle fotballspilleren, den kjente Spanias midtbanespiller, Andrés Iniesta, som ble spillets offisielle rådgiver. Hans innsikt og kunnskap viste seg å være uvurderlig for polering av spillingen.

Spillmoduser

EFootball PES 2020 kan spilles i single-player modus, så vel som i lokale og online multiplayer moduser. I tillegg til de vanlige kamp alternativene, introduserer spillet også en runde. Dette er en spesiell type konkurranse knyttet til den virkelige verden hendelsen kalenderen hvor du vil være i stand til å spille i favør av en av to utvalgte konkurrerende lag. De med den beste samlede ytelsen vil være i stand til å spille finalen mot andre spillere for en sjanse til å vinne flere belønninger.  Det er også verdt å nevne den omarbeidet Master League-modus. Forbedrede elementer inkluderer mer realistiske overføringer, interaktivt dialog system, nye Manager modeller og tilpassbare sponsor logoer.

Resepsjonen

PES 2020 (PC) mottatt svært positive anmeldelser. For spillere og anmeldere, føles den nye PES tittelen flytende og frisk. De roste forbedret ballkontroll mekanikk og mer realistiske reaksjoner av spillere som kjører gjennom fotballbanen. De satte pris på den fartsfylte naturen i kampene, så vel som den forbedrede grafikken, noe som gjør opplevelsen enda morsommere.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download eFootball PES 2020 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350
Graphics: NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 40 GB available space
System: Windows 7 SP1/8.1/10 - 64bit
Språk ChineseDutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPortugueseRussianChineseSpanishTurkish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri eFootball PES 2020
Videoer eFootball PES 2020