Euro Truck Simulator 2

Spar kr 23 nå!
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Se Video
2solgt!
15% rabattkr149
kr126,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Euro Truck Simulator 2 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Euro Truck Simulator 2 (PC / Mac) foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Screenshots
 • Video

Kjøp Euro Truck Simulator 2 (PC/Mac) fra kun 126kr

Euro Truck Simulator 2 er en andre utgave av dette populære lastebils spillet utviklet av SCS Software fra Tsjekkia. Det er den mest populære lastbilkjøringssimulatoren på markedet som gir deg sjansen til å bli en ekte lastebilsjåfør.

Truck Driver's Life & Plikter

Har du noen gang drømt om å være lastebilsjåfør? Drømmer går i oppfyllelse, og nå kan du oppleve lastebilsjåførens liv. Alle vet at fabrikkene produserer, og supermarkeder selger produktene vi kjøper hver dag. Et stort antall lastebilførere er imidlertid hardt arbeidende mennesker som gir oss disse produktene. Men for deres arbeid, ville vi ikke få alle de importerte mat, kosmetikk og klær. Nå kan du være en av dem og bli kjent med deres plikter.

Truckdriverens mål

I begynnelsen blir spilleren sin første bestilling og begynner å kjøre en lastebil. Begynnelsen er vanskelig, men jo lengre, desto bedre. Hver spiller har et seks-trinns mål å være den beste driveren: etter at du har startet, vil du gjøre din første levering, første tur i utlandet, første ADR-sertifisering, første verdifull og tidspresset last, og til slutt - kjøp din første egen bil. Du kan velge en av 13 lisensierte lastebiler fra 7 produsenter: MAN, Scania, DAF, Iveco, Renault Trucks, Volvo og Mercedes-Benz. Hver lastebil kan tilpasses etter dine ønsker - du kan velge utseendet på hytta, interiør, chassis, motor, sideskjørt, speil, dekk, felger eller til og med dørhåndtak og dørtrinn.

Etter at du har kjøpt din første bil, kan du også drive en bedrift og planlegge bedriftens aktivitet fra hjemmet ditt. Som du ser, er ETS 2 ikke bare et spill om kjøring, men du kan også vokse ditt eget rederi og føle deg som en ekte forretningsmann.

Reise Verden

Du kan besøke 60 byer i Belgia, Tyskland, Polen, Nederland, Storbritannia, Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Sveits, Italia, Østerrike, Tsjekkia, Slovakia og Ungarn. Hvis du drømte om å reise og alltid ønsket å besøke disse landene, kan du gjøre det med Euro Truck Simulator 2 (PC) , som var ment både for profesjonelle og amatører. Den amerikanske motparten av dette spillet (American Truck Simulator by SCS Software) ble en inspirasjon for en av spillerne som fant å være en lastebilfører sin drømjob, lærte mye fra spillet og tok en eksamen og fikk et lastebilerkjøretøy. Euro Truck Simulator 2 kan også være en inspirasjon for amatører og hyggelig underholdning for profesjonelt aktive og pensjonerte lastebilførere.

Nøkkelfunksjoner

 • 60 europeiske byer å utforske;
 • skiftende landskap;
 • både for profesjonelle og amatører;
 • En kjøretur - natt og dag i sanntid,
 • vil gjøre deg til en mer våken driver - du må bære konsekvensene av forsinkelsene dine, overskride fartsgrensen og kollisjonene;
 • raffinerte detaljer, for eksempel hoteller og hus, parkeringsplasser, bensinstasjoner og veiskilt på språk i landet du befinner deg for øyeblikket;
 • lesbare GPS-data - du kan sjekke spor og levering
 • Mulighet for å velge en av 13 lisensierte lastebiler fra 7 produsenter og tilpasse den i henhold til dine preferanser;
 • Transport ulike typer laster;
 • jo bedre du er, jo mer du kan gjøre - til og med kjøpe din egen lastebil eller drive en bedrift.

Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) for Steam plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2013-01-16

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Euro Truck Simulator 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Euro Truck Simulator 2
Videoer Euro Truck Simulator 2