F1 2018

F1 2018
F1 2018
F1 2018
F1 2018
F1 2018
F1 2018
Se video
0solgt!
Spar 78%kr585
kr123,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


F1 2018 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

F1 2018

F1 2018 er for tiden den mest nøyaktige og realistiske F1 Racing Simulator du kan finne på markedet. Fylt med flott grafikk og tonnevis av innhold, spillet som ble utviklet og utgitt av Codemasters, ikke kommer til å gjøre deg til en ekte F1-driveren, men er absolutt kommer til å få deg til å føle deg som en. Takket være bruk av en innovativ ego Engine spillet er et skritt fremover i forhold til andre racing spill. Videre fortsetter F1 2018 tradisjonen med å gjøre det mulig for spilleren å kjøre klassiske biler, og gir deg 8 nye klassiske biler (foruten 12 de fra tidligere spill, implementert her) som Williams FW25 eller Lotus 79.

Gameplay

Det bør ikke være overraskende, men spillingen i F1 2018 er basert hovedsakelig på racing. Du kan nyte spillet i enten Single Player eller multiplayer avhengig av dine preferanser. Racing i spillet er godt utviklet med oppdatert fysikk og håndtering motor. I F1 2018 er det mange alternativer som du kan endre for å gjøre spillet mer arkade eller simulering type.

Spillmoduser

Singelen spilleren gir deg en godt utbygd kampanje der du starter som en nybegynner racer bare å klatre opp på stigen og til slutt bli en mester. Videre, i begynnelsen av spillet kan du velge din rival, som kommer til å hele tiden følge fremgangen din og bli din største konkurrent. Det mest interessante aspektet av karriere modus er det faktum at spillet kan endre racing regler i neste sesong. Det gjør spillet mye mer dynamisk, kompleks og uforutsigbar. Videre er det sant til realistiske F1 realiteter.

Slike endringer skifter ofte maktbalansen mellom lag og sjåfører. Faktisk, en av slike endringer hadde ført til Ferrari dominans for et par år. I løpet av karrieren, er sjåføren skal også delta i intervjuene, som kommer til å forme sin karakter og fan meninger om ham. Frakoblet modus kan du også nyte øvelsesøktene. Takket være dette vil du være i stand til å polere dine ferdigheter.

Multiplayer er der denne videoen spillet virkelig skinner. Du kan delta i løp mot andre spillere i både rangert og unranked modus. I rangert modus, skal du få poeng for å vinne og miste dem, når du er beseiret. Den bruker standard ELO-system, takket være som det meste av tiden du kommer til å bli plassert i spill med folk på et lignende nivå av dyktighet. Du må bygge opp super lisens via racing, å bli en enda bedre sjåfør. Du kan også utfordre vennene dine.

Resepsjonen

Det Kritikken for det F1 2018 for PC lek var for største delen positiv. Fans vanligvis påpeke interessant karriere og stor fysikk av spillet. Forbedringen i forhold til AI har også blitt rost. Spillet var en stor kommersiell og kritisk suksess, spesielt i Storbritannia.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download F1 2018 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-08-23
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3 2130 or AMD FX 4300
Graphics: Nvidia GT 640 or AMD HD 7750
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 50 GB available space
System: 64bit Versions of Windows 7, Windows 8, Windows 10
Other: soundCard
Språk EnglishFrenchGermanItalianJapanesePolishPortuguese-BrazilRussianChineseSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri F1 2018
Videoer F1 2018