Fallout 4 - GOTY

Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Fallout 4 - GOTY
Se video
2solgt!
Dette produktet har solgt ut!
Spar {percentage}%kr
kr53,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Fallout 4 - GOTY leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Screenshots
 • Videos
 • Video

Fallout 4 - GOTY (PC)

Fallout 4 er et sandboxrollespill med taktiske elementer. Den ble utviklet og publisert av Bethesda i 2015. Spillet er tilgjengelig på PC (Windows). Fallout 4: GotY Edition inneholder basisspillet samt samlingen av DLCs som gir ekstra morsomme timer i den post-apokalyptiske verden.

Historie

Basispillet starter øyeblikk før atomkreft. Spilleren sammen med sin familie er tvunget til å flykte til en av fallouthvelvene. Der kommer de inn i kryogen stasis, hvor spilleren vitner når hans karakter er ektefelle blir drept og sønn kidnappet. Sole Survivor of Vault 111 ønsker å lære sannheten bak de uheldige hendelsene - han forlater Vault og starter reisen.

Spill og spillmoduser

Fallout 4 er et singleplayer spill med en stor åpen verden som du kan fritt utforske i ditt eget tempo - spillet tvinge deg ikke til å følge hovedhistorien. Som sådan ligner det de andre spillene fra franchisen, som Fallout 3 eller Fallout: New Vegas. I Fallout 4 kan du bygge og håndtere bosetninger, utvikle din karakter, håndtere eller plyndre kraftige gjenstander og modifisere våpen etter eget ønske. Du kan bli med i flere fraksjoner eller møte dine utfordringer alene. Spillet har et raskt reise system, slik at du raskt kan hoppe til tidligere besøkte steder.

I tillegg til Base Fallout 4-spillet som ble oppdatert, inneholder GOTY-pakken også:

 • Nuka-World - Bli med på Raiders og besøk en ny plassering, en gammel fornøyelsespark, fylt med nye typer fiender og våpen. DLC tilbyr et sett med flere oppdrag å fullføre.
 • Vault-Tec Workshop - Design og administrer ditt eget fallout Vault. Fyll det med vitale enheter, installasjoner og møbler. Inviter ikke-spiller tegn til å bo inne og utføre eksperimenter på Dwellers.
 • Kontraksjoner Workshop - Bruk nye maskiner og enheter, for eksempel transportbånd, stillasetrekk og til og med logikkport for å skape en fullt fungerende fabrikk.
 • Far Harbour - Reise til den store feraløya Far Harbor og møte nye fiendtlige fraksjoner som lurker i sumpene. Møt nye fiender, finn nye våpen, og prøv å bringe fred til innbyggerne.
 • Wasteland Workshop - Lag bure for å fange både dyr og mennesker. Tamme monstrene eller la dem kjempe i arenaen. Pakken inneholder også mange nye muligheter for bosetningene dine.
 • Automatron - Avslør historien om en mystisk mekaniker. Ødelegg roboter og bruk deler av de fallne maskinene til å lage dine egne følgesvenner. Tilpass sine våpen, maleri og stemme.

Fallout IV er et prisvinnende spill som mottok for det meste positive anmeldelser. Spillet solgte over 1 million eksemplarer innen 24 timer fra damputgivelsen. Kritikere roste verdens dybde, spiller frihet og utforming, samt mengden innhold som er inkludert i tittelen. Kampmekanikk ble også nevnt som tittelens styrke, samt en tankevekkende fortelling og strålende poengsum. Til tross for at det er et ganske nytt spill, er Fallout allerede ansett som en kult-klassisk tittel og en fan-favoritt, noe som tydelig kan ses av antall mods og ekstra innhold for spillet tilgjengelig på internett.

Årets utgave ble spesielt rost og betraktet som den ultimate post-apokalyptiske verden overlevende opplevelse. Du kan kjøpe Fallout 4: GotY på Spillhandel.no for en rimelig pris. Få produktnøkkelen og aktiver den på Steam-plattformen for å kunne laste ned og nyte spillet og dets DLC. Finn de beste tilbudene i tilbudsdelen!

Viktige funksjoner

 • Utforsk et stort åpent verdenssett i et post-apokalyptisk miljø fylt med fiendtlige skapninger, spennende tegn og spennende loot.
 • Tilpass dine våpen - endre grep, severdigheter, magasiner, muzzles, tønner og mottakere for å endre våpenens statistikk.
 • Spill det som du vil - velg blant hundrevis av forskjellige fordeler som passer til din personlige spillestil og skreddersy din egen, unike opplevelse.
 • Bruk Vault-Tec Assisted Targeting System som lar deg taktisk velge den delen av fienden du vil skyte på.
 • Mod ditt spill for å presse enda mer moro ut av det - Fallout 4 støtter offisielt samfunnsmessige endringer.

Utgivelsesdato: 2017-09-26

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Fallout 4 - GOTY til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato: 2017-09-25
Online spill: Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
System: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Språk GermanSpanishRussianChineseEnglishJapaneseFrenchItalianPolishBrazilianPortuguese
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18GamblingViolenceBad languageOnline Play
Bildegalleri Fallout 4 - GOTY
Videoer Fallout 4 - GOTY